الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ کسی اندازه ی من بارداریش ماجرا نداشت از 35 هفته گی هم بچه ام داشت دنیا میامد انقدر داستان داشتم سپردم به خدا گفتم خودت دادی خودتم مواظبش باش هر روز هر روز ان اس تی و دکتر بودم آخرشم 37 هفته و 6 روز به دنیا اومد اونم چی دهانه ی رحم 1 سانت بود و بچه اصلا تو لگن نیامده بود بند ناف دو دور دورگردنش پیچیده بود ضربانش از 140 به 60 رسیده بود ولی به خواست خدا صحیح و سالم و یه زایمان فوق العاده خوب که دو ساعت دردای واقعیم طول کشید و بچه دنیا اومد الانم داره شیر میخوره وزنش هم 2700 بود
خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
دقیقاااا نمیگم مال کدوم قومیت بودن ولی خیلی بیشعور بودن
منم توبیمارستان عین همین برنامه سرم اومد جاریشوباخودش آورده بود همش بمن میگفت بجشوشیربده بلندگو قورت داده بود گفتم یواش تر گفت چه افاده داری بچشم اینقدرگریه وجیغ
بچه ها برا منم دعا کنید منم فردا یعنی دوشنبه وقت زایمانمه سز میشم بند ناف هم ۱دور شل دور گردن دخترمه ...
عزیزم مهسا.ما تو ی گروه باهم بودیم چله برداشتیم .شما مدیرگروه بودین.نیت دوتامون هم نی نی بود.الان تا دیدم شناختم.خدایا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه.ماهم بسلامتی نی نیمون رو بغل کنیم
فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.پرنسس الان ۶ سالشه .شکرت خدا.مامان بی صبرانه منتظر قدمهای نازت تو هست پرتقال شیرینم.