2777
2789
عنوان

دارم میرم سزارین.دعام کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 123 پست
نه دکترم گفته طبیعی سزارین بخوام باید آزاد برم سر از شیش هفت تومن در میاد.هفته چهلویکو رد کردم

اخی عزیزم، دعا میکنم برات انشالله هر چ زودتر ب سلاامتی زایمان کنی و نی نی تو بغل بگیری،، پیاده روی کن هر روز 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام زینب جانن خوبی نی نی خوبه  ناریخ زایمان نزده دکی برات؟؟؟

سلام عزیزم فدات بد نیستم

هر سونو ی تاریخ میزنن برام😩

تو خوبی ؟

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
منم امروز بعد از ظهر سزارین میشم

عزیزم اگر قابل باشم دعاتونم،  توروخدا شما هم من و بچم رو دعا کن ، شرایطش حساسه و فقط با معجزه درست می شه . خواهش می کنم یادت نره از خدا برام بچه سالم از هر نظر بخواه لطفا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
برا منم دعا کن حتما منم الان یه هفته ای از موعد زایمانم گذشته ولی خبری نیس

من دعات می کنم اگر قابل باشم لطفا و خواهشا شما هم برای سالم بودن بچه من دعا کنید ، دکترا خیلی ترسوندن منو ولی امیدم به خداست 

استارتر حتما برات قرآن می خونم من که قابل نیستم به برکت قرآن ان شاالله بچه رو سالم و راحت بغل بگیری. لطفا برای بچه منم دعا کن خیلییی زیاد نیازمند دعاست

چرا مگه چيكار ميكرد ؟

از ساعت 11 ظهر که آوردنش هم خودش هم خواهرش با گوشی بلند بلند با فامیلاشون حرف میزدن صدای زنگ گوشیشون بلند و رو اعصاب بود یعنی واقعا برای 10 دقیقه هم ساکت نبودن بعد بچه اش فقط گریه میکرد و جیغ میزد اینم آش و لاش نمیتونست آرومش کنه خواهرشم که انواع فوحش ها رو به بچه میداد و بیشتر اعصاب آدم رو خورد میکرد دستشویی میرفت سیفون رو نمیکشید چند بار تذکر دادم ولی تاثیر نداشت بعد هی اصرار میکرد من به بچه اش شیر بدم یه حرف رو هم 10 بار تکرار میکردن تو زمانی که زنگ خور نداشتن آهنگ محلی میزاشت خواهرش با گوشیش 

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
من دعات می کنم اگر قابل باشم لطفا و خواهشا شما هم برای سالم بودن بچه من دعا کنید ، دکترا خیلی ترسوند ...

انشاءالله که سالمه سالمه دکترا یه چی میگن زیاد جدی نگیر به من میگفتن باردار نمیشم اولین نزدیکی بدون جلوگیری شدم.هرچه که خدا بخواد همون میشه توکل کن.