2777
2789

سلام خانما من ۳۳ سالمه و اصلا تا به حال باردار نشدم حتی سقط هم نداشتم ،عکس رنگی و سونو واژینال گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم و فقط یکی از لوله هام بسته هست و یکیش باز.

دکتر نازایی رفتم و بهم گفت باید لاپراسکوپی بشم و بعد آی وی اف، حالا سوالم اینه که نمیشه مستقیم آی وی اف کرد ؟ یعنی چرا هزینه زیاد بدم اگه با آی وی اف تنها باردار میشم چرا لاپراسکوپی بکنم؟

سوال بعدیمم اینه که آیا احتمال داره فیبروم و ... داشته باشم و تو عکس رنگی و سونوی واژینال دیده نشده باشه؟ اصلا لاپراسکوپی خوبه؟

عزیزم با لاپاراسکوپی فقط سه تا سوراخ کوچولو اندازه یک سکه رو شکمت ایجاد میشه در عوض تخمدانها رحم و لوله های رحمی از نزدیک با دوربین بررسی میشه و اگر جایی چسبندگی داره برطرف میشه ، اصلا استرس براتون خوب نیست نگران نباشین و مطمئن باشین پزشک بهترین کار رو برای شما انجام میده ولی هرجا سوالی دارین ازشون بپرسین تا با برطرف شدنشون به پزشکتون و کارش اعتماد داشته باشین

فیبروم توی سونو مشخص میشه. وقتی یکی از لوله هات بسته ست چجوری میخوای ivf کنی؟! البته من خودم کیست آن ...

اونایی که کلا لوله ندارن چجوری آی وی اف میکنن؟ با یک لوله بسته یعنی نمیشه انجام داد باید لاپرا بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.