2777
2789

یک ساعت بیشتر دوریشو نمتونم تحمل کنم!

حتمن باید ببینمش   

من ته تقاری خونمون بودم ،خیلییییی تنبل و پرخاب!

اما الان ک سه ماهه شده پسرم باوجود کمر دردم کلییی بغلش میکنم!!

کارامو میکنم ،خابمم کم شده

هر روزم شیرین تر از قبل میشه

وااای خدا دلم میخاد واقعن بگیرم بخورمش ،گازش بگیرممم!!!!

نمیشه ک!!  

دل‌خوش‌به‌جمع‌کردن‌یک‌مشت‌آرزو؛این‌شادی‌حقیر!همین‌است‌زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالابذار راه بره حرف بزنه 

اون موقه دیگه چی میگی  

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

من هیچ حسی به بچم ندارم اصلا اصلا دوسش ندارم بغلش نمیکنم بوسش نمیکنم شیرش نمیدم پوشکش نمیکنم حموم نمیلرمش دلم قنج نمیره براش هیچ حسی بهش ندارم هبج هیچ

چون من اصلا بچه ندارم😆😆

و دیگر هیچ...

من کلا  نظرم اینه که بچه همش استرس و درد وسره تا شیرینی و خوشی .

بچه ی یکی دیگه باشه وقتی خوشه میبینمش و بغلش میکنم لذت هم داره . بچه خودم وقتی هست حتی وقتی خیلی خوشه باز نگرانی دارم براش . مریض نشه . گرفتار نشه . درسش . آرامشش .آینده ش 

به قول مامانم هر یه بچه که اضافه میشه فکر و خیال و گرفتاری ما اضافه میشه . واسه همین شیرینی شو هیچ وقت نمیفهمم 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
جانننن الهي نوش جونت ميخرم اين حالتتتو الهي قسمت همه ي ارزو به دلا دست راستت فرق سره من

الهییی بگردممم ان شاااا الله    

دعا کن منم این لحظاتو ببینم حسرتش به دلم نمونه بمیرم😔

خدانکنه عزیزم!! میبینییی ان شاا الله  

یک مادرم که دو ساله  درستو حسابی نخوابیدم.در عین حال که خیلی اذیتم میکنه ولی دوریش برام غیر قاب ...

ای جانم! پسرمنم رفلکس معده داشت کلی اذیت شدیم ولی خب بازم شیرین عست هموجوو