2777
2789

همينكه ميام يه چيزي بگم حتي يه حرف خيلي بي ارزش كه اصلا ارزش قهر كردن نداره اما شوهرم قهرميكنه اونم دوسه روز هرچقدرم باهاش حرف ميزنم جواب نميده ديگه خسته شدم من نبايد تواين زندگي يه كلمه حرف بزنم وقتي قهرميكنه يه دنيا استرس بهم واردميشه  الانم ١٣هفته باردارم دلم براي بچم ميسوزه اخه چيكاركنم😭😭😭😭

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

منم ب نتیجه نرسیدم 

فقط با آیت تفاوت شوهرم ی کاری میکنه دعوامون میشه مقصر خودشه . خودشم قهر میکنه منم نمیرم سمتش تا یکماهم میکشه 

می بینم نمیرم خودش میاد

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهراشو محل نده عین یه بچه باهاش رفتارکن بی تفاوت باش تابفهمه قهراش اثر نداره

هرچقدر محل ندم بدتر ميكنه نميدوني ك چقدر قده

دیگه براش نظر نده و زیاد حرف نزن.... خودش میفهمه کم حرف شدی ازت میپرسه چی شده... بهش بگو حرفی که بزنم بهت برمیخوره و ناراحت میشی به خاطر همین سکوت کردم...

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
باهاش اصلا حرف نزن زندگی خودتو بکن بس ک رفتی منت کشی همچین شده

خب ازاولين روز اومدم قهركنم جلوتر ازمن قهر كرد باهام حرف نزد من اينجور عادتش ندادم😭😭😭😭

چون همیشه نازشو خریدی پررو شده یه چند وقتی محلش نده خودش درست میشه من شوهرم دیشب سر یه چیز الکی قهر کرد من میخواستم باهاش آشتی کن بهم بی محلی کرد منم دیگه امروز محلش ندادم از سر شب هی میخواد حرف بزنه باهام آشتی کنه من اخم میکنم بهش

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم