2777
2789
عنوان

تو کمدم لباس زنونه ای بود که مال من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 45 پست
مرسی به نظرت از عمد گذاشنه؟

آره صدرصد به نظرم از عمد گذاشته می‌خواسته نشون بدن بازم هست تو نباشی 

چون هر آدم دیگ ای باشه لباسشو فراموش نمیکنه بکنه هم فقط در حد یک باره نه سه تا لباس

یا هم میتونیم اینو در نظر بگیریم که همسر سابقتون صیغه کردن خانومه لباس هاشو اینجا گذاشته وقتی میاد راحت بپوشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دو ماهه مجرد شده کسی که انقدر راحته که لباساش اونجاست بحث اشناییش بیشتر از دو ماهه

عزیز من تو همین سايتم میخونم‌طرف دیت اول میره خونه بعدشم به قول خودت لباسا جل خر بوده یه بار مصرف بوده توقع نداشته باش جک و جینده لباس برند بپوشه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

مرسی از نظرت اخه خیلی دوست داره نشون بده بدون من شاده اما مامانم دیده بودش گفت عینه اسکلت برقی شده ا ...

فداتشم میگ دیگ

حتی شاید اون لباس از تاناکورا خریده اصلااا کسیو نیاورده خونه

فقط میخاسته از رو اعتماد ب نفسش و حرص دادنت بهت نشون بده ک مثلا اره منم میتونم و.... 

اون کارش از قصده 

فک کن یکیو آورده خونه اش. یا فک کن عمدا گذاشتن تو ببینی بسوزی.. خب هرکدوم از اینا باشه چه اهمیتی دار ...

دقیقا همینطوره واسه همینم اخرین بار که تو جلسه مشاوره داد زد سرم فقط رفتم جوری که نه دیگه منو دید نه صدامو شنید نه پیاماش جوابی داده شد تو سکوت محض رفتم چون ده سال فرصت داده بودم

فداتشم میگ دیگحتی شاید اون لباس از تاناکورا خریده اصلااا کسیو نیاورده خونهفقط میخاسته از رو اعتماد ب ...

دقیقا شبیه لباس تاناکورایی بود دقیقا همون بود 

اره خوب همیشه میگفت بری دوست دختر میگیرم