2777
2789

من دارم کوچیک کلی طول میکشه تا خشک شه ارزش نداره

اونا که شما میگی صنعتی نه خانگی

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای یه میوه هفت هشت ساعت باید کار کنه .کلی برق می‌بره و پول برقتون بیشتر از سودشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
برای یه میوه هفت هشت ساعت باید کار کنه .کلی برق می‌بره و پول برقتون بیشتر از سودشه .

بعضیا ک برقشون امامه واسه اونا خوبه  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
مگه چقد برق مصرف میکنه

من کاتالوگ یکیو‌دیدم مثلا نوشته بود برا موز هشت ساعت .پرتقال ده ساعت.

منصرف شدم از خرید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اینجا شنیدم رو شوفاژ خشک میکنن

روشوفاژ و بخاری برا خوراک خونگی خیلی خوبه

بعضیا ک برقشون امامه واسه اونا خوبه    

برق امام چیه؟ سرقتیا؟

روشوفاژ و بخاری برا خوراک خونگی خیلی خوبه

امتحان نکردم میخوام وقتی رفتم تو خونه زندگی خودم تازه شروع کنم 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
امتحان نکردم میخوام وقتی رفتم تو خونه زندگی خودم تازه شروع کنم 😁

ان شالله .موفق و خوشبخت باشی