mahimahtab مدیر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 عنوان چرا دروغ میگید اخه.... | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 37 پست خانم روناک عزیز تو تاپیک ده روز پیشت در مورد قرار رفتنت با دوست پسرت بود الان تست زبان داری ک بری امارات چون شوهرت اونجاست چی بهت رسید از این دروغ واقعا؟ 1397/10/29 | 06:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 سوتی زیاد دادی قبول کن هنوز به اون پایه از مهارت نرسیدی خودمون تو نی نی سایت خشتگ ها دریدیم 😐
رووناك عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 304 تو تاپیک خودت نوشتی برو بخون و نوشتی دانشجوعم ی جام انکال بودی 😐فقط این ک در جریانی تا درست ... بعضي شبا كه رزيدنتا خيلي خسته ميشن مارو با نظارت خودشون يه مدت كوتاهي آنكال ميكننالان اومدي مچ بگيري شما؟ اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
liyam عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 1152 سلام این کاربر لابد زیاد مهارت نداشت زود خودش رو کرده الان هم این تاپیکتون ببینه میاد یه مدلی ماست ... اینجورادما باید سرشون بیاد تا ننالن الکی
داوینچی عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2611 متاسفم واسه همچین خانمایی منع نمیکنم که سرم بیاد ازخدام خواستم اگه قرار زبونم لال چنین کاری کنم روزق ... همه هم لو میرن اخرش
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 بعضي شبا كه رزيدنتا خيلي خسته ميشن مارو با نظارت خودشون يه مدت كوتاهي آنكال ميكنن الان اومدي مچ بگي ... از دروغ و چرت و پرت بدم میاد یکم دیگ مچتو بگیرم میشی دکتر سمیعی برو عزیزم یا مهارتتو ببر بالا یا دروغ گفتنتو ترک کن
مرمرررررررررر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 253 برو ببین عزیزم تاپیکش واسه ده روز پیش بود میخواست بره اقارو ببینه بعدشم اگه پزشک باشه چطور تو ... نامزد من ۲۳ سالشه هنوز ۳ سال دیکه داره تا تموم شه وپزشکی میخونه خداجونم ناامیدم نکن
mahimahtab مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 770 نامزد من ۲۳ سالشه هنوز ۳ سال دیکه داره تا تموم شه وپزشکی میخونه همین دیگ تو ک هنوز دانشجویی چطور میخای استخدام بیمارستان بشی اخه 😐