2777
2789
عنوان

چرا دروغ میگید اخه....

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 37 پست
خیلی ب تاپیک ها و کامنت های اینجا  اعتماد نکنیم بخونیم و بگذریم  ودرگیرشون نشیم  ک ا ...

امضاتون😄

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

این کاربر لابد زیاد مهارت نداشت زود خودش رو کرده

الان هم این تاپیکتون ببینه میاد یه مدلی ماست مالی میکنه و یه دروغ دیگه روش میگه

ولی یه بار یکی چندماه خودش زده بود جای خانوم

چندماه بود خانومارو با عنوان شوهر بد و کتک شوهر و.... سرکار گذاشته بود

یکی از تاپیکام هست توضیحش

باز آقایون به خاطر جذب خانوما این کارهارو میکنن

کار اون خانوما موجه نیس که همشششششش دروغ میبافن یا موضوع خاله زنکی میزنن

با یکی از کاربرا قبلا دوست صمیمی شدیم

دوست دوستم اینجا برای خودش همشششش تاپیک شوهر بد

کتک شوهر و..... میزد

درحالی که شوهرش خیلیییییی بااخلاق و مهربون بود

وااااقعااااا مریض بود که این کار میکرد

عقده داشت

خدا بعضیا رو شفای عاجل بده

خیلی ب تاپیک ها و کامنت های اینجا  اعتماد نکنیم بخونیم و بگذریم  ودرگیرشون نشیم  ک ا ...

درستش همینه اینجا برای سرگرمیه تاپیکاش برای تفریح خوبه اغلب الکین من که نود درصد داستانها رو باور ندارم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
سلام این کاربر لابد زیاد مهارت نداشت زود خودش رو کرده الان هم این تاپیکتون ببینه میاد یه مدلی ماست ...

😂😂😂😂ی جا نوشته دانشجوعم 

ی جا نوشته پزشکم 

ی جا نوشته 22سالمه ی جا نوشته 25 

بعد من موندم چ جور پزشکیه ک نوشته بهترین دانشگاه ایران خوندم ولی استرس زبان داره 😐

برو ببین عزیزم  تاپیکش واسه ده روز پیش بود میخواست بره اقارو ببینه بعدشم اگه پزشک باشه چطور تو ...

واااااااااای خداااااااااااااااااا

تقصیر ایشون نیس

تقصیر ماهاست که به استاترهای موضوعای مسخره پروبال میدیم

یه مدت بی محلی کنید اینجا مثل سال های قبل بشه یه فضای کاربردی 

نه فضای دروغ و توهم و عقده بازی و خاله زنکی

واقعا فرهنگ و شخصیت خودمون خودمون نشون میدیم 

درستش همینه اینجا برای سرگرمیه تاپیکاش برای تفریح خوبه اغلب الکین من که نود درصد داستانها رو باور&nb ...

منم خیلیاشو نمیخونم، مگه اینکه حوصلم سر رفته باشه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

واقعا كه در عجبم از اين حجم از قضاوت

اولا كه فعلا نامزديم!

دوما كه اون كسي كه نوشته بودم ميخوام ببينمش همون كسيه كه سه روز پيش بهش بله دادم!

سوما كه همه كارامون براي رفتن من از همين امروز قراره شروع بشه

چهارما كه وقتي گفتم همشهريمه بخاطر اين بود كه پدر و مادرش از شهر منن و خودشم چند ماه ايران اومده بود براي شمال و تهران!

پنجما كه واقعا براتون متاسفم براي اين حجم از قضاوتتون!

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
واقعا كه در عجبم از اين حجم از قضاوت اولا كه فعلا نامزديم! دوما كه اون كسي كه نوشته بودم ميخوام بب ...

تو ک هنوز نمیدونی تستت از 9  از 10 نیست چیو باور کنیم 😂

دو هفتس اومدی دکتر شدی دانشجو شدی مجرد شدی متاهل شدی اه اه بس کن دیگ چ مقاومتیم میکنه باشه برو خوش بخت بشی دفعه دیگ اینهمه چرت و پرت بهم نباف 

😂😂😂😂ی جا نوشته دانشجوعم  ی جا نوشته پزشکم  ی جا نوشته 22سالمه ی جا نوشته 25  ب ...

استرس زبان رو بخاطر اين گفتم كه بايد نمره آيلتسم بيشتر از هشت و نيم بشه

واقعا متوجه نميشين؟

سنم رو دروغ نگفتم و واقعااا اگه جايي اينجوري كه شما ميگين نوشته باشم اشتباه تايپي بوده نه بيشتر

نميدونم چي قراره بهتون برسه ازين تاپيكاي بي سر و ته

ولي اميدوارم روزي به درجه اي برسين كه اينقد بي جهت كسيو قضاوت نكنين

مانا باشيد

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
استرس زبان رو بخاطر اين گفتم كه بايد نمره آيلتسم بيشتر از هشت و نيم بشه واقعا متوجه نميشين؟ سنم رو ...

تو تاپیک خودت نوشتی برو بخون و نوشتی دانشجوعم 

ی جام انکال بودی 😐فقط این ک در جریانی تا درست تموم نشه انکال نمیشی دیگ ن؟بعد چ جوری هم دانشجویی هثم انکال 😂

خوب هر دوشو داره شاید مثل همکار من هم شوهر داره هم سه تا دوس پسر اینقدر هم خوشحاله

متاسفم واسه همچین خانمایی منع نمیکنم که سرم بیاد ازخدام خواستم اگه قرار زبونم لال چنین کاری کنم روزقبلش منو از زمین بردار خیانت هم برای مرد کثیفه هم زن خب خانومای اقای عزیز ازدواج چرا بمونین مجردیتو بکنین