2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معرف باید عکسشو بهت مداد

من وقتی معرف زنگ زد جواب منفی دادم ولی باز مجدد زنگ زد اصرار اصرار که یک جلسه ایشون را ببین.آقاهه هم خودش زنگ زد قرار شد چند روز دیگه بریم صحبت کنیم ولی حسم میگه قیافه اش خوب نیست و کلا حس خوبی ندارم بهش

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

عکس گویای همه چیز نیست ..بهتره حضوری ببینید و کلامش رو بشنوید ..آدمها در زیر زبانشون پنهان می شن ...اگر حس بدی ازش نگرفتید ادامه بدید ...چهره ۱۰۰ درصد مهمه ولی زیبایی افکار و عقاید و متش و شخصیت و مناعت طبع ضامن بقای زندگی مشترک هست ....از طرف یک مجردد چهل و خرده ای ساله

بی ادبی حساب میشه

پس باید صبر کنم. چون من قبلا مورد داشتم وقتی دیدمش گفتم کاش از قبل عکسشو دیده بودم که وقتم را هدر ندم

عکس گویای همه چیز نیست ..بهتره حضوری ببینید و کلامش رو بشنوید ..آدمها در زیر زبانشون پنهان می شن ... ...

من خودم مجرد چهل ساله هستم. این اقا هم سنش خ بیشتر منه و به همین دلیل جوابم منفی هست

چون دیگه تو این سن من ترجیحم هم سن و سال خودم هست. مورد بعد اینکه ی پسر در استانه پنجاه سالگی مجرد باشه بنظرم  ی جای کار میلنگه و اصلا حس خوبی ندارم احساس میکنم ظاهرا معقولی هم نداره و کلا دلم راضی نیست وقت براش بزارم اما تو رو در وایسی گیر کردم