2777
2789
هر وقت طلا عوض کردم طلا فروشه کلاه سرم گذاشت امیدوارم خرج دوا دکتر بدن مفت خورا

وای چقدررر بد😦

مطمئنی؟ از کجا فهمیدی؟

حق داری هرچی بگی اگه اینجور کردن نمیدونم سر وجدان آدما چه بلایی اومده ک انقدر راحت سر هموطنشون کلاه میزارن اونم ما که تو ایران با این بدبختی زندگی میکنیم😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدررر بد😦 مطمئنی؟ از کجا فهمیدی؟ حق داری هرچی بگی اگه اینجور کردن نمیدونم سر وجدان آدما چه ب ...

عزیزم غیر از یه موردشون که واقعا حلال کار بود باقی که از اجبار طلا فروختم یا عوض کردم توش دزدی کردن مخصوصا اون آخری که با زبون بازی النگوهای نازنینم رو گرفت به جاش 5 تا باریک داد بهم 6 ملیون هم سر گرفت بخاطر یک ملیونش که چک ماه دیگه بود کلی گرون تر حسابم کرد شب آخرین نفر از مغازه اش در اومدیم صبح زود زنگ زدم که پشیمونم میام طلامو بگیرم گفت آبش کردیم دروغگو تازه آشنا بود دو تا سرویس عروسیمو اونجا برداشتیم من که راضی نیستم  

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
بله متاسفانه 😒😧 نتونستم خودمو آروم کنم فقط خود خوری کردم تا به مرور آروم شدم ریه قلک سفالی خریدم ...

قلک سفالی رو یکم دقت کن. من دو سال پول جمع کردم بعدش که شیکوندم همش پودر شده بود. ظاهرا نمناکه محیطش.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

شوهرم اومد قبص موبایل پرداخت کنه ۷۰هزارنومان یک عدد اشتباه زد درحالیکه اون خط مدتها بود خاموش بود قبض کسی دیگه را اشتباهی پرداخت کرد

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
عزیزم غیر از یه موردشون که واقعا حلال کار بود باقی که از اجبار طلا فروختم یا عوض کردم توش دزدی کردن ...

۸چیک طلافروشم سرویس مامانمو ازش خرید گفت ابش میکنیم چون یک کوچولوش شکسته بود ازش ۱۷تومن خرید دوروز بعد دیدیم اویزان کرده تو مغازه چون طلاش تمیز بود از یکی خواستیم قیمتشو بپرسه گفت ۲۴تومن  

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
وای چقدر زور داره

خیلییی بیچاره تا مدتها به اون خط زنگ زد وخاموش بود

وای بعد هیچی نگفتین؟ این همه ضرر      

از یک طلا فروشا پرسیدیم شما ضرر نمیکنید اونکه میخره ضررمیکنه هم قیمت بالاتر از حد هم پول مزد ساخت دوباره انصاف انگارمرده