2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دزد اومد یه عالمه پول از دست دادیم😐😐😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
۸چیک طلافروشم سرویس مامانمو ازش خرید گفت ابش میکنیم چون یک کوچولوش شکسته بود ازش ۱۷تومن خرید دوروز ب ...

آره میدونم اصلا نون این طلا فروشا از عوض کردن طلا یا خریدشون از ماها که لنگ پولیم در میاد

چ میشه کرد بعضی وقتا آدم مجبور به فروشه

ولی من نرفته بودم عوض کنم میخواستم دو لنگ دیگه بردارم هی اصرار کرد که طلاهات شنبه یک شنبه میشه مثل هم بردار و اینا

و النگوهامو مفت خرید از اون طرفم کشید رو النگوهای جدیدم

چند سال پیش هم یه همچین خریتی کردم یه جفت گوشواره سه حلقه ای با سه تا انگشتر با یک دستبند مدال زنجیر و یه مدال تک دادم یه النگوی پهن تو خالی مثل ورق گرفتم وای یادم میاد چقد سرم کلاه گذاشت  چقد به خودم فحش میدم

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

وای شما اینا رو میگین..من پنج شنبه نه هزار تومن دادم سه تا از اون پیتزا نونیا خریدم،از پشت ویترین اونقدر تازه و نرم هاشو گذاشته بودن یه لحظه هوس کردم،خریدم آوردم خونه،دیدم سه تا خشک و ترش و کهنه رو گذاشته تو نایلون،منم نگاه نکرده آوردم.! مسیرش دور بود دیگه نبردم بزنم تو سرش،الان دو روزه دارم حرص میخورن میگم اون نه هزار تومن حرومت باشه،مسئله پول نیس،مسئله اینه که چقدر بی لیاقتن و آدمو چی حساب میکنن،بجای جمع کردن مشتری..ممنون از تاپیکتون،اینجا تعریف کردم یه کم خالی شدم  

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭
وای شما اینا رو میگین..من پنج شنبه نه هزار تومن دادم سه تا از اون پیتزا نونیا خریدم،از پشت ویترین او ...

حق داری آدم حرصش میگیره انگار که پولتو ریخته باشی سطل آشغال وجدان ندارن به خدا ..

خواهش میکنم عزیزم منم این تاپیکو زدم باهم احساس همدردی کنیم سبک شیم  

پارسال که اینقدر گرونی نبود یه لباس تو خونه ای خریدم 55تومن دو تا دیگه هم کرد تو پاچم گفت تخفیف حسابی میدم3 تا لباس تو خونه ای شد138ت

وقتی اومدم خونه اون اولی رو تن زدم پسندم نبود اونای دیگه اش هم کلا زشت بودن ولی چون باردار بودم مناسب بارداری بودن همون 55 رو بردم عوض کنم هیچ تا لباس بدرد بخور نداشت بعدم یه لباس خریدم 85 آوردم هنوز یه بارم نپوشیدم خیلی خرید بدی بود170 تومن بیخودی هدر دادم پارسال پول یه مانتوی مجلسی بود 

بعد این مغازه نزدیک خونه خاله امه خاله ام گفت این خیلی دزده هیچ وقتم کسی نمیره ازش خرید کنه جالبه یه بار دیگه هم رفتم 100 ت خرید کردم دو تا لباس البته اونا رو دوست داشتم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پارسال که اینقدر گرونی نبود یه لباس تو خونه ای خریدم 55تومن دو تا دیگه هم کرد تو پاچم گفت تخفیف حساب ...

خیلی زور داره این ..

منم تجربه دارم 

باز پول بدی استفاده کنی یا خوشت بیاد اشکال نداره اما اینجوری ذهن ادم همش درگیره که این چه کاری بود کردم کاش یچیز میگرفتم بدردم بخوره  

حق داری آدم حرصش میگیره انگار که پولتو ریخته باشی سطل آشغال وجدان ندارن به خدا .. خواهش میکنم عزیزم ...

منم یه بار از این غرفه هایی که فصل یه میزنن خرید کردم یه پکیج کامل نون تست و کیک و کلوچه و ....یه سری چیزای دیگه شب آخرشم بود وقتی اومدم در کارتونو باز کردم دیدم نون هاش کمک سفید زده کپک و کلوچه هاش مثل سنگ بقیه چیزاش بوی موندگی میده یعنی همه رو ریختیم سطل آشغال الان هرجا اسم پکیج می‌شنویم یه نگاه به شوهرم میندازم تو افق محو میشم آخه هی گفت نخر گفتم دلم میخواد😂😂😂😂

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خیلی زور داره این .. منم تجربه دارم  باز پول بدی استفاده کنی یا خوشت بیاد اشکال نداره اما این ...

ولی اگه جلو شوهرم بگم پشیمونم فلان چیزو خریدم دیگه مثبت به پول خرج کردنمبی اعتمادمیشه 

منم یه بار از این غرفه هایی که فصل یه میزنن خرید کردم یه پکیج کامل نون تست و کیک و کلوچه و ....یه سر ...

وای چه بددد چقدر داده بودی حالا؟

اینا دیگه کین ؟ وجدان مجدان تو کارشون نیست اصلااا