2777
2789
ای وای اینم خیلی بدههههه    

خیلییییی اونم خونه یه تازه عروس☹☹☹

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم نزدیک س تومن ب باد دارم تو ی زمینه آموزشی،آخرشم هیچی ب هیچی،الان همش سعی میکنم خودمو دلداری بدم میگم اشکال نداره فدای سرم،مطمئنا ی جوری بهم برمیگرده 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند..بگذار بمانند به خماری که زما هیچ ندانند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بددد چقدر داده بودی حالا؟ اینا دیگه کین ؟ وجدان مجدان تو کارشون نیست اصلااا

هر جور بتونن به آدم غالب میکنن یادم نیست چند دادم آخه مال 5سال پیش  یا بیشتر بود فقط یادمه بسته ای که نشون دادن سالم بود بسته ای که به ما دادن خراب بود آخرین روز نمایشگاه هم بود ...

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم نزدیک س تومن ب باد دارم تو ی زمینه آموزشی،آخرشم هیچی ب هیچی،الان همش سعی میکنم خودمو دلداری بدم ...

وای چه بد

عب نداره دیگه گذشت اگرم خیلی این موضوع اذیتت کرد پس اندازتو بیشتر کن ک وجدانت راحت شه😉

بله داماد خالم

حدود 2 میلیارد ضرر کرد

چون 4 سال پولش تو بانک خواب بود برای درست شدن اقامتش

خونه ایی که 4 سال پیش 500 تومن فروخت الان نمی تونه دوباره بخرش

چون دلار هم رفته بالا و ارزش پولمون کم شده دیگه حتی نمی صرفه که بخواد پیگیر کارای اقامش باشه

فقط رفت گرین کارتش گرفت و برگشت

تا مرز سکته هم پیش رفت چون همه سرمایه اش فروخته بود

سال ۸۸که با ۵یا۶تومن میشد یه پراید خرید یه وامی بهم در اومد از این ور دوست همسرم خیلی بدهی داشت و چک دست مردم داشت شوهرم پول رو قرض داد به اون ولی اون هم بی انصافی نکرد پول رو اینقدر خورد خورد پس داد که بیخودی خرج شو و فقط قسطهاش برام موند ،به شوهرم گفتم مردم همین کارارو میکنند که دیگه هیچکس نمیاد به کسی پول قرض بده 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
الهی😔😔

یه چیزی که بیشتر از اون ضرر کردیم

پاییز سال قبل ۶۰ میلیون پول گذاشتیم بانک مسکن تا امسال ۱۲۰ تومن وام بدن و خونه بخریم

سر رسید واممون که رسید دیگه اینقدر خونه ها بالا رفته که نمیتونیم بخریم😢😢

اگه اون ۶۰ تومن رو سکه خریدا بودیم جتی بیشتر از اون پول وام الان دستمون بود😔😔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
یه چیزی که بیشتر از اون ضرر کردیم پاییز سال قبل ۶۰ میلیون پول گذاشتیم بانک مسکن تا امسال ۱۲۰ تومن و ...

عزیزم اشکال نداره علم غیب که نداشتین خیلیا سر همین گرون شدن یکدفعه ای ضرر کردن

آره میدونم اصلا نون این طلا فروشا از عوض کردن طلا یا خریدشون از ماها که لنگ پولیم در میاد چ میشه کر ...

اره بعضیاشون واقعا حروم خور شدند واسه همینه میگن شغل مکروهیه

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
عزیزم اشکال نداره علم غیب که نداشتین خیلیا سر همین گرون شدن یکدفعه ای ضرر کردن

خیلی زور داره اخه😔 چی فکر میکردیم و کلی برنامه ریخته بودیم برا خونه جدیدمون که مبلا و .. عوض کنیم فلان دکور رو بزنیم همش رفت رو هوا😞😞😞

خیلی زور داره اخه😔 چی فکر میکردیم و کلی برنامه ریخته بودیم برا خونه جدیدمون که مبلا و .. عوض کنیم ف ...

میفهمم عزیزم غصشو نخور دیگه خدا بزرگه انشا ا... که بهترینا نصیبتون شه