2777
2789
عنوان

سنندجی های محترم میشه کمکم کنید؟

12013 بازدید | 36 پست

شماره و ادرس فوق تخصص داخلی اطفال و میخوام....واسە دخترم نە ماهشە..خواهشا کمک😔

My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
سلام چیا کنیشککت خویشکه

از نوزادی ریفلاکس داشت...الان دە روزە هیچی نمیخوره،پنچ روزە ادرارم خیلی کم میکنە،تو بیست چهار ساعت شاید دو سە بار😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نوزادی ریفلاکس داشت...الان دە روزە هیچی نمیخوره،پنچ روزە ادرارم خیلی کم میکنە،تو بیست چهار ساعت ش ...

کنیشککی منیش وا بو هیچکس نیتانی کارکی بوبکات حتی بهترین فوق تخصص فقط زینکی په ادا دکترکیان پم معرفی کرد ایسیشا دعای خیری بو اکم اقی عبدالجبار کرمی ها له بان 25 شک مکا فره ناوداره

کنیشککی منیش وا بو هیچکس نیتانی کارکی بوبکات حتی بهترین فوق تخصص فقط زینکی په ادا دکترکیان پم معرفی ...

ببخشید اون اقا متخصص است؟

دخترت تو چ سنی خوب شد؟

من ک کلافم...میشە بگید چ داروی ب دخترت داد؟...خواهشا😔

کنیشککی منیش وا بو هیچکس نیتانی کارکی بوبکات حتی بهترین فوق تخصص فقط زینکی په ادا دکترکیان پم معرفی ...

میشه شمارشو بدی؟

از نوزادی ریفلاکس داشت...الان دە روزە هیچی نمیخوره،پنچ روزە ادرارم خیلی کم میکنە،تو بیست چهار ساعت ش ...

فقط پدرام عطایی بهترین دکتریه که هم تعهد داره هم تخصص 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
زنگ با 118 

ببخشید اون دکتر تخصصش چیە؟

تا از 118 شمارشو بگیرم....

و خانومی میشە بگید دخترت تو چ سنی خوب شد؟؟؟یادتە چ داروی واسش داد؟؟؟

فقط پدرام عطایی بهترین دکتریه که هم تعهد داره هم تخصص 

خانومی کسی بوده رفتە باشە پیشش و نتیجە گرفتە باشە؟؟؟

ببخشید اون دکتر تخصصش چیە؟ تا از 118 شمارشو بگیرم.... و خانومی میشە بگید دخترت تو چ سنی خوب شد؟؟؟ی ...

عزیزم دکتره عمومیه ولی مال اطفالم هست دختر من از روز به دنیا اومدنش بد خپوراک بود تا یک سالو سه چهار ماه فقط استفراق میکرد حتی دکترای فوق تخصص نتونستن کاری کنن این دکتر تونست کمکم کنه نمیدونم داروش چی بود چون الان دخترم سه سالشه زنگ بزن بگو شماره دکتر عبدالجبار کرمی رو میخوای اینقد معروفه که نیازی به ادرسش نیست شما کجای سنندجی؟ من شالمانم

عزیزم دکتره عمومیه ولی مال اطفالم هست دختر من از روز به دنیا اومدنش بد خپوراک بود تا یک سالو سه چهار ...

مرسی خانومی....

من سسندج نیستم میخوام واسە دکتر دخترم بیام سنندج...من دخترم از بیست روزگی ریفلاکس داشت...از وقتی دارو استفاده میکنە استفراغ نداره،ولی اشتها نداره و هچی نمیخورە،حتی شیر خدمم.....الان ده روزه دیگە شورشو دراورده..،

ببخشید خانومی دختر شمام بد اشتها بود؟؟؟

اینجا دکترا گفتن ک تا بعد یک سال ولش کنم،ولی دلم راضی نمیشه،از گرسنگی زجر بکشه😔😢

مرسی خانومی.... من سسندج نیستم میخوام واسە دکتر دخترم بیام سنندج...من دخترم از بیست روزگی ریفلاکس د ...

اره اینقد بد اشتها بود میبستمش به پام یه کارتون روشن میکردم با سرنگ بهش شیر و غذای میکس شده میدادم