2777
2789
عنوان

سنندجی های محترم میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12092 بازدید | 36 پست
خانومی کسی بوده رفتە باشە پیشش و نتیجە گرفتە باشە؟؟؟

من دخترمو قبلا که مقدادی بود پیش اون میبردم ریفلاکس شدید داشت و بعد که اون رفت تحت نظر مقدادی بود معاینه هاش دقیقه تجویزشم عالیه خیلی وقت میزاره که تو این زمونه عجیبه البته الان دخترم نه سالشه دو ساله نبردمش دوباره ریفلاکسش برگشته باید دوباره ببرمش 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق نعنا خوبه؟واسه اشتها؟؟

اصلا ندی خیلی خیلی برای ریفلاکس خطرناکه معده رو اسیدی میکنه سعی کن تکونش ندی نشسته بهش شیر بده هر چند دققه یبار آروغشو بگیر لباس تنگ تنش نکن چیزای نفاخ نخور زیر سرش باید شیب دار باشه 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
اصلا ندی خیلی خیلی برای ریفلاکس خطرناکه معده رو اسیدی میکنه سعی کن تکونش ندی نشسته بهش شیر بده هر چن ...

همە اونای ک شما میگین انجام میدم....ولی متاسفانە اشتهاش کورشده😔

My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
من دخترمو قبلا که مقدادی بود پیش اون میبردم ریفلاکس شدید داشت و بعد که اون رفت تحت نظر مقدادی بود مع ...

خانومی دختر من از وقتی دارو استفاده میکنە،استفراغ نمیکنە،ولی اشتها نداره...الان یازدە روزە هیچی نمیخورە،و شش روزە ادرار خیلی ک میکنە

My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
خانومی دختر من از وقتی دارو استفاده میکنە،استفراغ نمیکنە،ولی اشتها نداره...الان یازدە روزە هیچی نمیخ ...

حتما داره دندون درمیاره ببین همین که بالا نمیاره خیلی خوبه دختر منم زود دندون درآورد قبلش هیچی نمیخورد مامانم گفت میخواد دندون دربیاره گفتم امکان نداره زوده نزدسکای پنج ماه بود بزاقش زیاد شده بود دکتر مقدادی هم گفت بخاطر دندون درآوردنه فقط یه ژل گیاهی بی حس کننده داد که داغی لثه و دردش کمتر بشه یه ذره بهتر شد ولی در کل تا وقتی از شیر گرفتمش خیلی کم غذا بود هر چی براش میپختم نهایتا یکی دو قاشق به زور میخورد اما اینکه ادرار نکرده حتما ببرش دکتر شاید بخاطر اینه که آب کم خورده با یه پنبه ی خیس اون قسمتو تمیز کن البته آب ولرم باشه ببین فرقی میکنه