2777
2789
عنوان

سنندجی های محترم میشه کمکم کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12028 بازدید | 36 پست
اره اینقد بد اشتها بود میبستمش به پام یه کارتون روشن میکردم با سرنگ بهش شیر و غذای میکس شده میدادم

وای منم همین جوری بش میدادم...ولی الان ده روزه با اون ترفندم نمخوره.....خانومی وزن دخت توهم افتضاح بود؟؟؟؟

الان وزنش چجوریە؟

My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عراق دکتر پیدا نکردی ؟؟😕😕😕😕😬😬😬

نە اونا هیچ ایمانی ب دارو واسه ریفلاکس ندارن....دکترا ی عراق واسه ریفلاکس هیچ داروی نمیدن

وای منم همین جوری بش میدادم...ولی الان ده روزه با اون ترفندم نمخوره.....خانومی وزن دخت توهم افتضاح ب ...

وقتی به دنیا امد 4کیلو یه سالگی 9کیلو دو سالگی ـ12الان سه سالشه، پانزده من حتی کلیپ عروسی واسش روشن  میکردم همشم با شوهرم بخاطرش دعوا میکردیم 

وقتی به دنیا امد 4کیلو یه سالگی 9کیلو دو سالگی ـ12الان سه سالشه، پانزده من حتی کلیپ عروسی واسش روشن ...

خدا شاهدە منم مدام با شوهرم دعوا داریم...وقتی غذا یا شیر نمیخوره فکر میکنه تقصیر منە😔

دخترم وزن تولدش 3500 بود...وزن شش ماهگیش 7800از شش ماهگی هیچ وزنی نگرفتە😭😭

اومدی سنندج ببرش پیش این دکتری که بهت گفتم کی میای سنندج؟؟

فردا از 118 شمارشو میگیرم،نوبت میزارم ببینم کی نوبتم میشە میام

خدا شاهدە منم مدام با شوهرم دعوا داریم...وقتی غذا یا شیر نمیخوره فکر میکنه تقصیر منە😔 دخترم وزن تو ...

منم الان همه مقصرم میدونن جواب هیچکی رو نده سعی کن شوهرت خونه نیس بهش شیر یا فرنی بدی قطره اهنو حتما بهش بده با ویتامین ۴ساعت یه بار شیر بده اونم 150 سی سی بریز تو شیشه بهش بده با سرنگ یا ببین چه جوری میخوره منم تحمل گشنگیشو نداشتم فرنیشم دو بار بهش بده

منم الان همه مقصرم میدونن جواب هیچکی رو نده سعی کن شوهرت خونه نیس بهش شیر یا فرنی بدی قطره اهنو حتما ...

وای هیچی نمیخورە،مخصوصا دە روزە اینجوری شده..ب هیچ وجە شیر خشکم نمیخورە