2777
2789
عنوان

بچه ها دعام کنین فردا سزارین میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 74 پست
واییییییییییی مهسا جونیییی ورود نینیت پیشاپیش مبارررررک 😘❤️😊😍😍😍😍😍😍🌹🌺🌼🌸🌹🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌹🌹 ...

سلااااام عزیزم مرسی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ای خداااا من باردار بشم بدترین درد زایمانم حاظرم بکشم خوشبحالت استارتر واسه زایمان راحتت ۱۰تا صلوات ...

مزسی عزیز دلم خدا حاجتت رو بده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله به سلامتی و راحتی زایمان کنی. سوره آل عمران برای زایمان راحت خیلی خوبه اگه تونستی بخون ع ...

مرسی گلم حتما

كأم بچه با تربت يني چي ؟!

یعنی قبل اینکه مادر به بچه شیر بده ی کم تربت امام حسین ع به کام بچه میزنن.یابعضیا آب وتربت امام حسین ع مخلوط میکنن به بچه میدن و بقیه اب وتربت به مادرمیدن میخوره.

سزارین که دیگه دعا کردن نداره اون بدبختایی طبیعی زایمان می کنن باید استرس بگیرن نه تو 

سرت نیومده احتمالا😐

عزیزم. دخترمنم قرار بود ۲۲ اردیبهشت بیاد اما ۹ اومد.

هیچ کاری نکرده بودم که حتی اصلاح صورت همون شب بدوبدو کارامو کردم

مزسی عزیز دلم خدا حاجتت رو بده

ان شالله عزیزم توروخدا موقع زایمانت همه کسایی ک نی نی جان میخوان رو دعا کن منم دعا کن ان شالله زایمان خیلی راحت رو داشته باشی

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍
انشاالله به سلامتی من منتظرم دردام شروع بشه اخه طبیعیم برام دعا کن

شماهم سوره مریم به ۷تاخرمابخون وروش تربت امام حسین ع بریزوموقعی که دردت گرفت خرماهاروبخور.دعای نادعلی هم خوبه برای زایمان .سوره انشقاق هم زایمان آسون میکنه.التماس دعاعزیزم.انشاالله به سلامتی زایمان کنی

ان شالله عزیزم توروخدا موقع زایمانت همه کسایی ک نی نی جان میخوان رو دعا کن منم دعا کن ان شالله زایما ...

فدات شم عزیزم حتما 

لطفا شمام دعا کنین ما باردارهای پرخطر هم بسلامتی و دلخوش برسیم ب ۹ ماه و زایمان کنیم‌.خیر ببینی عزیز ...

حتما گبم استرس تداشته باش

عزیزم انشالله ب سلامتی بغلش بگیری و زایمانت راحت باشه، برای منم دعا کن 12 روز دیگه زایمانمه استرس دارم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓