2777
2789

سلام دوستان عزیز شبتون خوش میخوام متوسل بشم به مادر ابوالفضل العباس ،و ۱۴/۰۰۰ تا صلوات به نیابت از ایشان هدیه کنم به چهارده معصوم  ،  که هیچکس رو از در خونش دست خالی برنمیگردونه، قسمش بدیم به ۴ فرزند شهیدش ان شاالله حاجتروا بشیم، شما هم اگه دوست دارید میتونید توی این توسل شرکت کنید و ان شاالله به حاجت قلبیتون برسید 

سهم شما چندتا صلوات ؟ 

با دل های پاکتون واسه منم دعا کنید 🙏🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

100تابرای خانم حضرت فاطمه الزهرا

100تابرای حضرت ام البنین 

سهم من خدابده حاجت همه مون را....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

۱۰۰

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

من ۱۴۰۰ تا میخونم.التماس دعا دارم.انشااله مشکل همه حل بشه مشکل منم حل بشه.تا کی وقت داریم؟

ممنون قبول باشه ان شاالله حاجتروا بشید

محدودیت زمانی نداره

به نیت رفع مشکلتون آیه الکرسی میخونم