2777
2789
عنوان

بچه ها دعام کنین فردا سزارین میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 74 پست
انشالله به سلامتي نيني نازت سالم بياد بغلت عزيزم براي منم دعا كن من هفته ي ديگه يكشنبه سزارين ميشم&n ...

ان شاالله گلم فردا میشه ۳۹ هفته تمام

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم.انشاالله که سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه.

منم مرداد ماه سزارین میشم.

بار اول خوبیش این بود دیگه یهویی بود و استرس نداشتم ساعت ده کیسه ابم ترکید یازده بیمارستان بودم ۱۲ و ۲۰ دقیقه دخترم به دنیا‌اومد 

انشاالله به سلامتی.خرمابعدزایمان یادت نشه.کام بچه روباتربت برداری

خرما برا چی خوبه؟ اتفاقا بچه اولمم با تربت کامشو برداشتم مرسی گلم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

سزارین که دیگه دعا کردن نداره

اون بدبختایی طبیعی زایمان می کنن باید استرس بگیرن نه تو 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

قربونت عزیزم.کدوم شهرهستی

تهرانم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

[QUOTE=79994818]بسلامتی عزیزم.انشاالله که سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه. منم مرداد ماه سزارین میشم. بار اول خوبیش ...[/QUOTE

من سر اولی بیشتر استرس داشتم چون یهویی حرکاتش کم شده بود دکتر گفت سریع برو بیمارستان یه هفته زود بدنیا اومد