2777
2789
عنوان

تجربه گیاه خواری بیایید

201 بازدید | 24 پست

میخوام گیاه خوار بشم ن انجوری ک همه هستن  روش خودم قبلت میخواستم اما قسمت نشد بشم 

میخوام ۱ماه نخورم بعد بخورم بعدم اینکه محصولات تخم مرغ اینا نخورم دیگه هیچی پیدا نمیکنم دیگه بخورم اینارو فعلا میخورم بعد ی تجربه ای ک رسیدم قبلنا ک گوشت اینا میخوردم گشتم حیلی کم میشد گیاه خوار ک شدم همش گشنمه  و لطفا اگه موافق نیستید نظر ندید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه داشتم ۱سال مطلقا هیچ محصول حیوانی حتی عسل نخوردم

خوب بود؟؟؟؟منم دوست دارم تجربش کنم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من گیاهخوار محسوب میشم تقریباچون گوشت قرمز نمیخورم و گوشت سفید هم فقط مرغ طعم دار شده غیر محلی میخور ...

فکر کنم مردم تو گیاه خواری نباید خورد 

چی مصرف می‌کردید دیگه ک گشتنون نمیشد

فکر کنم مردم تو گیاه خواری نباید خورد چی مصرف می‌کردید دیگه ک گشتنون نمیشد

همه چی 

بیشتر میوه خوری هستم و انواع سالاد ها رو با دنیا عوض نمیکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ماشالله واقعا افرین داری چجوری تونستی تاثیرش چی بود

ببین عزیزم من تعصبی ندارم رو وگن بودنم 

اصلا هم کسایی که گوشت میخورن رو شماتت نمیکنم

اولین مبحث اینه که تو توی راهت تعصب نداشته باشی

تاثیراتش مطلقا جوش نمیزدم

بدنم خیلی سبک شده بود

اعصابم آروم بود

عین پر بودم

چربی م صفر شده بود

البته من به میوه خواری اعتقاد دارم ! ما آدما میوه خوار بودیم در اصل

اگر بخوای بصورت علمی توضیح میدم گوشت حیوان دیگه چه بلایی سر بدن ما میاره دقیق و علمی 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

خوب بود؟؟؟؟منم دوست دارم تجربش کنم

ببین عزیزم من تعصبی ندارم رو وگن بودنم 

اصلا هم کسایی که گوشت میخورن رو شماتت نمیکنم

اولین مبحث اینه که تو توی راهت تعصب نداشته باشی

تاثیراتش مطلقا جوش نمیزدم

بدنم خیلی سبک شده بود

اعصابم آروم بود

عین پر بودم

چربی م صفر شده بود

البته من به میوه خواری اعتقاد دارم ! ما آدما میوه خوار بودیم در اصل

اگر بخوای بصورت علمی توضیح میدم گوشت حیوان دیگه چه بلایی سر بدن ما میاره دقیق و علمی 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️