2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ب دلایلی ک نمیدونم چیه دکتر گفته 6 ماهه قهوه میخوره طرفدار سرسخت چای بود 😂قبلا دعوامون میکرد ...

خدا پدرت و حفظ کنه عزیزم 

دلم برای بابام تنگ شد البته من خداروشکر پدرم در قید حیاته ولی ازدواج کردم حس میکنم مثل قبل نزدیکش نیستم

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
خواهر من بخاطر پول اینجوری نکن با خودت.یه روزی لنگ خونه و اینا بودم ولی زندگیم خوب بود، الان همه چی ...

آره میدونم ولی دست خودم نیس ده روز دیگه باید خونه مردمو تخلیه کنیم هیچی پول پیش نداریم هیچ کسی هم نداریم.شوهرم بیکار خودم بیکار بایه بچه😢

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
ماما هستم الان موقع رست منه

سلام خانم دکتر بیبخشید  گفتید ماما هستم  یادم اومد موقع زایمانم شب بود ازدرد ودهان خشکی داشتم میمردم به اون ماما که قرار بود کمک زایمانم باشه هرچقد داد مزدم خانم دکتر اب میخوام  اصلا درکم نمیکرد درحال مردنم  راحت مصروف کامپیوتر ومنم فک میکردم همچین سرگرمی های مثل نی نی سایت داشت آاااخ یادم نمیره 

من حالم بده امشب با شوهرم دعوام شد كلي گريه كردم و از خدا خواستم كه بميرم الان چند ساعته بچم نكون نميخوره خيلي بي تفاوت شدم خستم از همه چيز همين الانم دارم گريه ميكنم😔

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
خدا پدرت و حفظ کنه عزیزم  دلم برای بابام تنگ شد البته من خداروشکر پدرم در قید حیاته ولی ازدواج ...

مرسی عزیزم 😍😍😍ب هر حال هرکی ی جوری دور میشه منم ی مدت ب خاطر دانشگاه دور بودم از همه