2777
2789
حالا من سرکارک نمیرم درسم نمیخونم.تنها دلیلم واسه دودلی اینکه اززایمان میترسم🙈😅😢

واقعا دلیلش اینه؟

گویند ک سرانجام ندارید شما                                              ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم   
حالا من سرکارک نمیرم درسم نمیخونم.تنها دلیلم واسه دودلی اینکه اززایمان میترسم🙈😅😢

اونم ی مرحلست رای رسیدن ب ی هدف بزرگتر...😍

گویند ک سرانجام ندارید شما                                              ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دلیلش اینه؟

اره واقعا بزرگترین دلیلم همین ترس اززایمان وبارداریه حالا چیزای دیگم هس ولی مث اینا پررنگ نیس برام وگرنه من عاشق بچم هم خودم هم شوهرم هم اینکه غریبم هستم دوس دارم بچه بیارم ک ازتنهایی دربیام ولی میترسم😭

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خیلی جرئت داشته ک دومی هم اورده🙄 ان شالله هم من هم شما بتونیم تصمیمی بگیریم ک بصلاحه‌...😍😚

اره واقعا خیلی سختترمیشه شرایطش.انشاالله عزیزم😍هرچی خداخواست همون میشه

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
اره واقعا بزرگترین دلیلم همین ترس اززایمان وبارداریه حالا چیزای دیگم هس ولی مث اینا پررنگ نیس برام و ...

عزییییزم😅😙

من خاطرات زایمان خانمارو که توی سایت میخونم

حتی اونایی ک خیلی سخت بوده بازم وقتی ب اخرش میرسه همشون وقتی صدای گریه بچشونو شنیدن همه ی درداشونو فراموش کردن...

دوره ی بارداری هم خودش شیرینی خودشو داره دیگه وقتی از این منظر نگاه میکنی ک ی نفر زندگیش ب تو بستگی داره دو قلب توی تو ضربان داره😍 همه ی ایناست ک باعث میشه خانما دورانو تحمل کنن‌‌‌...

زایمانم ک روزیه ک فراق پایان میابه و عشقتو میبینی😍😍

اره واقعا خیلی سختترمیشه شرایطش.انشاالله عزیزم😍هرچی خداخواست همون میشه

امیدوارم هرچی صلاحه براتون پیش بیاد

و خدا ی کوچولوی سالم بهتون هرموقوع ک مناسب بود ببخشه😙