2777
2789
آره میدونم ولی دست خودم نیس ده روز دیگه باید خونه مردمو تخلیه کنیم هیچی پول پیش نداریم هیچ کسی هم ند ...

چ بد 😦انشالله مشکلتون حل بشه

خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریحانه جان به نظرت آزمایش خاصی هم باید بدم متاسفانه من ۳ ماهم بود گفتم سقط کن بچه مشکل نقص لوله های عصبی هم داشت نمیدونم چکار کنم به دکترا دیگه اعتماد ندارم دوستم تو بیمارستان گروه خونیشیم اشتباه گفته بودن شانس آورد نمرد 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
سلام خانم دکتر بیبخشید  گفتید ماما هستم  یادم اومد موقع زایمانم شب بود ازدرد ودهان خشکی دا ...

نمیتونسته بهت آب بده من هم تاکید کردم الان موقع رست من هست توی شیفت نیستم

منم توهمین وضعم😢

من عاشق بچم

شاغلم

دوست دارم هم خودم پیشش باشم

هم اینکه عاشق شغلمم‌‌‌...

درگیرم😢

گویند ک سرانجام ندارید شما                                              ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم   
نمیتونسته بهت آب بده من هم تاکید کردم الان موقع رست من هست توی شیفت نیستم

عزیزجون یه سوال،من پزشکم توی بیمارستانی که قراره زایمان کنم نیست.لازمه که ازقبل برم پرونده تشکیل بدم یانمیخوادهمون موقع زایمان برم؟استرس خیلی بدی دارم راجع به زایمان و....

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزجون یه سوال،من پزشکم توی بیمارستانی که قراره زایمان کنم نیست.لازمه که ازقبل برم پرونده تشکیل بدم ...

باید حتما نامه از پزشک برای بستری داشته باشی به زایشگاه بیمارستان مراجعه کن راهنماییت میکنن

دلت خوشه ریحانه جان هیچ کدوم نفهمیدن موله همین متخصصا تا رفتم بیمارستان یاس دانشجوهااا فهممیدن یکسره شیاف میزدم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
باید حتما نامه از پزشک برای بستری داشته باشی به زایشگاه بیمارستان مراجعه کن راهنماییت میکنن

مرسی عزیزم🌹🌹

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍