بردمش دکنر از انگل و یبوستش نیست. کتکش میزنم خودم ناراحت میشم حواسشو پرت میکنم باز اونکارو میکنم خودشو رو بالش میماله. کسی تجربه ای نداره چطور از سرش بندازم .
وقتی بی تفاوتم میبینی تا واکنشی نشون ندادم پنج دقیقه همون کارو میکنه چطور بی تفاوت بمونم
چون میدونه شما بالاخره واکنش نشون میدی .اون الان براش سواله چرا وقتی به جاهای دیگه بدنش دست میزنه شما هیچی نمیگی اما به اینجاش دست میزنه کتک میخوره تو این سن بازرسب جنسی طبیعیه
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تا خودتون تجربه نکردین نمیفهمید چقدر کارش حزص درار و ناراحتکننده س
آره درک میکنم خداروشکر دختر من به جز یکی دوبار مشخص بود برا کنجکاویه این کارو نکرد وگرنه من هم نمیتونم تحمل کنم اصلا، اون لحظه حالم بد میشه کنترل نمیتونم کنم