2777
2789

درسته خدا سلامتی چشامو و بخشی از جسممو از بدو تولد گرفته ( بخاطر اینکه نارس و خیلی وزن بدنیا اومدم) ولی بجاش نعمت های زیادی‌ داده یه خانواده خوب یه مامان بابای نمونه که از بدو تولد تا الآن ۷ ساعت راهو طی میکنن می‌برن دکتر برای درمان چشام 🥲🤍 از ۷ ماهگی تا ۶ سالگی هر ماه با اتوبوس باید می‌بردن دکتر تا وضعیت چشامو چک کنه هر ماه تو سرما و گرما با اتوبوس میشد ۱۰ ساعت با ماشین ۷ ساعت!

بابام یعنی سر جمع ۱۴ ساعت هی رانندگی میکرد و قراره بکنه منو ببره بیاره دکتر 🤍🥲 همش هم دلداریم می‌داد می‌گفت ناراحت نباش دخترم من حاضرم همیشه بخاطرت ۱۴ ساعت رانندگی کنم تا چشات درمون بشه فقط دعا کن این رفت و آمد هامون زحمت کشیدنامون هیچ و پوچ نشه امشبم وقتی گفتم من دوبینی دارم این داره خیلی اذیتم می‌کنه گفت آخ دخترم چی میشه خدا همه غماتو یه شبه بده من؟🥲🤍🥺💔

۹ ماه شده عمل انحراف چشم و پتوز یا همون افتادگی پلک همزمان دکتر انجام داد🥲

تا چند هفته بعد از جراحی دوبینی خیلی کم داشتم که از بین رفت کلا محو شد ولی ۴ ماه شده که یه شب یه اتفاقی افتاد من بشدت شوکه شدم و ترسیدم و استرسی! خوابیدم صبح که بیدار شدم دیدم تقریباً همه چیو دوتا می‌بینم! گفتم بخاطر استرس اینجوری شده می‌ره...

هر چند نسبت به ۴ ماه پیش ( از زمان شروعش) مقایسه می‌کنم خیلی کمتر شده شدت دوبینی ولی صفر نشده هنوزم هست نوسان داره گاهی بیشتر تو چشمه و رو مخم می‌ره خیلی آزاردهندس🥲 

دو ماه پیش که نوبت معاینه پیش پرفسور داشتم گفت که طبیعیه دوبینی ولی بهش نگفته بودم که خوب شده بود بعد اون حادثه برگشت...ولی اینجا چندتا دکتر چشم پزشکی دیگه هم رفتم گفتن عادیه مشکلی نیست تا یه سال یا بیشتر عضله ها نوسان داره خودش خوب میشه اگه نشد برو پیش دکتر خودت... وقتی هم می‌گم آخه بعد اون حادثه برگشت می‌گن ربطی نداره تو جوونی و فلان 🥲

دوبینی خیلی وضعیت ناجوریه امیدوارم هیچ وقت تجربه اش نکنین من می‌دونم تصاویری که می‌بینم یدونه اس اما چشم و مغزم دارن باهام بازی میکنن و لجبازی! و تصاویر رو دوتا نشون میدن 🥲 

یجا نوشته بود که اگه دوبینی منشأ مغزی یا اعصابی نداشته باشه و صرفا بخاطر ضعف و عملکرد عضله چشم باشه اون عضله یا عضله هارو وادار می‌کنه تا قوی بشه و تصویر درستی رو به مغز ارسال کنه🥲💔 اگه مشکل از مغزم بود من شدیداً حالت تهوع و سردرد داشتم و با بستن یکی از چشم هم دوبینی از بین نمی‌رفت ولی هیچکدوم از این علائم هارو ندارم و بستن یکی از چشم ها دوبینی کلا می‌ره این یعنی بخاطر ضعف یا عملکرد عضله ها یا یکی از عضله هاس🙂

ولی این وسط خدا رو شکر که مامان بابام مخصوصا بابام خیلی دلداریم میدن🥲🤍

آخه من سر چشام از بدو تولد خیلی درد کشیدم چندین بار عمل جراحی و تزریق چشمی و مشکل فقط انحراف نبود که... بیخیال 🤍🕊️

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻