2777
2789

من از یکشنبه درد خفیف پریودی دارم سه شنبه رفتم دکتر معاینه کرد گفت یکی دو سانت باز شده و فعلا باید منتظر باشم فقط گفت اگه لکه بینی یا کیسه آبت پاره شد زود برو بیمارستانیعنی باید تا کی باید منتظر باشمتازه زایمان دوممه زایمان اولم ظهر لکه قهوه یی دیدم ولی تا ۹ و نیم شب فقط رو ۲ یا ۳ سانت مونده بود آخرش آمپول فشار زدن ساعت ۱۲ شب زایمان کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای؟ منو معاینه کرد هیچی باز نبودم...دردم ندارم!

۳۷ هفته

به من گفت باز هست ولی شاید تا یکی دو هفته ام طول بکشه و اینکه دهانه رحم خیلی خوب و نرم

ولی اینجوری خیلی طولانی بد 

۳۷ هفته به من گفت باز هست ولی شاید تا یکی دو هفته ام طول بکشه و اینکه دهانه رحم خیلی خوب و نرم ولی ...

خب تازه ۳۸هفتت پر بشه بچه کامل میشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خب تازه ۳۸هفتت پر بشه بچه کامل میشه

از ۳۷ ام کامله ولی هرچی بمونه کامل تر میشه

آخه فقط درد خفیف دارم می ترسم ی دفعه درد شدید بگیره و به موقع به بیمارستان نرسم یا بچه بچرخه خدایی نکر ده