2777
2789
عنوان

تخمک اهدا میکنم فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 94 پست
اگر نفهمن مشکلی نیست. 

آخه  نمیشه که 😔

خدا برای هیچکس این مشکلاتو نیاره ولی ما آدما خیلی خودخواه شدیم ...

بابا خدا بخواد میده ، به خاطر خودمونو زندگیمون حاضریم همه کار بکنیم ، این خیلی خودخواهیه .

آخه یعنی چی تخمک اهدایی ، اسپرم اهدایی ، رحم اجاره ای 😔

خدایا منع نمیکنما ، ولی واقعا حس میکنم درست نیست ، انقدر تو کار خدا دخالت کنیم ...

خواهر برادر هستند یه جورایی  به خاطر همین هم من گفتم میگن باید شوهر نداشته باشی یه صیغه جاری م ...

خوب میشه از مادر یکی از پدر سوا

بازم حلا نیستن برای ازدواج .

بابا خیلی بده ، اعصابم بهم ریخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه  نمیشه که 😔 خدا برای هیچکس این مشکلاتو نیاره ولی ما آدما خیلی خودخواه شدیم ... بابا خدا ...

درسته اما وقتی بچه دار نشی و بازم این حرفو بزنی و کلا قید بچه رو بزنی حق با تو هست

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
خوب میشه از مادر یکی از پدر سوا بازم حلا نیستن برای ازدواج . بابا خیلی بده ، اعصابم بهم ریخت

آره دیگه ،تازه اگر صیغه نکن که دو نفر نامحرم درست میشه  من یه مدت پرسیدم ببینم چجوری بهم گفتن بد جوری به هم ور میشه سخته نکن ،تازه من چون شوهر داشتم میخواستم جنین بدم 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
درسته اما وقتی بچه دار نشی و بازم این حرفو بزنی و کلا قید بچه رو بزنی حق با تو هست

آخه قدیمم این مشکلات بود

چطوری کنار میومدن ؟

من اول حرفم گفتم خدا برای کسی نیاره ، ولی آدم ایمانش قوی باشه از یه بچه ام میگذره و راضی میشه به رضای خدا .

شاید خودمم خیلی ایمان قوی ای نداشته باشم ولی این موضوع خیلی وقته ذهنمو‌درگیر کرده .

چند سال دیگه تازه عواقبش برای خیلیا رو میشه ...

یکی یه بینی عمل میکنه ، یه ژل میزنه خیلیا میپرن بهش که تو کار خدا دخالت نکن ، طبیعی خوبه  . بعد واسه تخمکو اسپرم دادن یجوری رفتار میکنن که کار خیلی عادی ایه 😐

وای خدا خودت به دادمون برس . دامن همه ی منتظرا ام سبز کن .

الهی آمین

بیا اینور باااازااااااار تخمک هندونه دارمممممممم

تخم افتاب پرسسسست.😝

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
تنها راه بارداری من همینه که متاسفانه پول ندارم

ایشالا که خدا زود زود نی نی بهت میده 

که هیچوقت تو‌این فکرا نیوفتی . توکل کن به خدا ، خدا وقتش که بشه همه کار بخواد میکنه 

بیا اینور باااازااااااار تخمک هندونه دارمممممممم تخم افتاب پرسسسست.😝

واقن ک

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
یکی یه بینی عمل میکنه ، یه ژل میزنه خیلیا میپرن بهش که تو کار خدا دخالت نکن ، طبیعی خوبه  . بعد ...

سلام

این کار ایرادی نداره .خیلی قانونیه و خب دامن همه منتظران هم اینطوری سبز میشه .ببخشید یکی از راههای درمان ناباروریه .هیچ ایرادی هم نداره 

بیا اینور بازار تروتازه تر ارزون تر 😂😂

نمیترسی یکی کامنتتو ببینه آه بکشه؟!وقتی هنوز معنی حسرت و نازایی و توهین نگاههای معنی دار بقیه رو ندیدی وقتی شبا با حسرت نی نی نخابیدی ..وقتی بهت تهمت عقیم بودن نزدن وقتی ده سال تواتیش حسرت یه بچه نسوختی پس لازم نکرده پست بزاری ..سکوت کن وقتی دردی رو درک نمیکنی..

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
بیا اینور باااازااااااار تخمک هندونه دارمممممممم تخم افتاب پرسسسست.😝

😐

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹