2777
2789
عنوان

تخمک اهدا میکنم فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 94 پست
شاید چون پدراشون یکی نیست خواهر برادر حساب نشن البته نمیدونما گفتم شاید

ن ربطی نداره مادرشون یکیه و محرم حساب میشن

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه  نمیشه که 😔 خدا برای هیچکس این مشکلاتو نیاره ولی ما آدما خیلی خودخواه شدیم ... بابا خدا ...

احسنت به این تفکرت

خدای ما خیلییی بزرگتر از این حرفاس اگه خودش اراده کنه میتونه معجزه کنه

اسمم مهسا.....هرچی تو زندگیم دارم مدیون محبتای شوهرمم....همسرم و پسرام برام خاص ترین های دنیان😍😍
بیا اینور باااازااااااار تخمک هندونه دارمممممممم تخم افتاب پرسسسست.😝

متاسفم برات امیدوارم هیچ وقت این درد رو درک نکنی ...

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
سلام این کار ایرادی نداره .خیلی قانونیه و خب دامن همه منتظران هم اینطوری سبز میشه .ببخشید یکی از را ...

قانون ما کجاش درسته ؟ فقط اینجا چون به نفع خیلیاست ؟

میخوان فقط آمار طلاقو بیارن پایین ...

قضاوت نکنیم بچه ها شاید الان منی ک بچه دارم درک نکنم ولی اونی ک نداره صددرصد وقتی ی بچه ای رو ببینه دلش میخاد ربطی ب ایمان نداره وقتی ادم فک میکنه ک بچمو شیر بدم یا.....ادم ناخوداگاه اه میکشه

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀
متاسفم برات امیدوارم هیچ وقت این درد رو درک نکنی ...

ای بابا شوخیدم خب.

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
نمیترسی یکی کامنتتو ببینه آه بکشه؟!وقتی هنوز معنی حسرت و نازایی و توهین نگاههای معنی دار بقیه رو ندی ...

عزیزم ناراحت نشو فک کنم برای فان اینو نوشتن

بعدم یه چیزی بگم هر کسی تو زندگیش هر چیزی بهش برسه از اعمال خودشه

باید اونقدری برای خدا خوب باشه تا خدا در رحمتشا به روش باز کنه

یه تغییر مهم تو خودش بده

خدا که بخیل نیس

بشو یه زن تمام عیار برای شوهرت و شاکر خدا تا خدا نظر کنه به حال دلت

اسمم مهسا.....هرچی تو زندگیم دارم مدیون محبتای شوهرمم....همسرم و پسرام برام خاص ترین های دنیان😍😍
عزیزم ناراحت نشو فک کنم برای فان اینو نوشتن بعدم یه چیزی بگم هر کسی تو زندگیش هر چیزی بهش برسه از ا ...

من حال دلم خوبه جانم بچه هم دارم ولی درک کردم اونایی رو که این پست رو میبینن و آه میکشن

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
قضاوت نکنیم بچه ها شاید الان منی ک بچه دارم درک نکنم ولی اونی ک نداره صددرصد وقتی ی بچه ای رو ببینه ...

بابا یکی بنز داره من ندارم ، برم دزدی ؟

یکی شوهرش خوشگله برای من نیست ، دلمم میخواد ، برم زندگیشو بریزم بهم ؟

به خدا قسم اصلا قصدم ناراحت کردن کسی نیست ، فقط حرف من ایمانو اعتقاده ، انقدر خودخواهی خوب نیست .

ایمان و اعتماد به خدا زیاد باشه همه چیز ممکن میشه . حالا یا اون کار میشه ، یا خدا تحملشو میده . وسلام ...

من حال دلم خوبه جانم بچه هم دارم ولی درک کردم اونایی رو که این پست رو میبینن و آه میکشن

خوب خدا را شکر که این حس قشنگ و تجربه کردید

ان شا ا... روزی همه منتظرا

بابا یکی بنز داره من ندارم ، برم دزدی ؟ یکی شوهرش خوشگله برای من نیست ، دلمم میخواد ، برم زندگیشو ب ...

👍👍👍👍👍👍👍👍

بابا یکی بنز داره من ندارم ، برم دزدی ؟ یکی شوهرش خوشگله برای من نیست ، دلمم میخواد ، برم زندگیشو ب ...

میفهمم چی میگی ولی بچه با بنز و شوهر فرق میکنه من ی سال مشکل باروری داشتم خدا میدونه چقد غصه میخوردم درحالی ک ن ماشین داشتیم ن خونه ولی الان ک حاملم با هرتکون بچم قند تو دلم اب میشه میگم دنیا فدای ی تارموش