2777
2789
عنوان

تخمک اهدا میکنم فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 94 پست

یه داستانی تو قرآن بود که یه بچه ای کور بوده یکی از اماما میگه خدایا اینو سالم کن

خدا میگه نمیشه ، انقدر دعا میکنه که اون بچه چشمش بینا میشه ، میبینه با یه چوبی افتاد به جون همه ی بچه ها و چشم همرو کور کرد . خدا میگه دیدی حکمتی داشت .

این کمبودا به هر نوعی تو زندگی هممون هست ، پس چه بهتر آدم بگه خدایا راضیم به رضای خود .

ایشالا همه طعم نی نی دار شدنو بچشن ...

قانون ما کجاش درسته ؟ فقط اینجا چون به نفع خیلیاست ؟ میخوان فقط آمار طلاقو بیارن پایین ...

سلام 

ببخش دیر جواب دادم .دوست گرامی این برای پایین اوردن امار طلاق نیست .بلکه برای شاد کردن دل دو تا انسان منتظره که خونشون گرم بشه که صدای خنده شاد کودکانه ای در فضای خونشون طنین انداز بشه .

به فرض مثال حرف شما درست باشه کاهش امار طلاق .شما خودت خانمی اگر همسر شما بعد از چند سال متوجه بشه که دلیل ناباروری شما هستید (تخمک هم نمیتونه بدنتون تولید کنه .خدا نکرده )و تنها راه همینه شما بهش حق میدین طلاقتون بده ؟اگر طلاقتون بده پیش خودتون فکر نمیکنید عجب ادم بی معرفتی بود ؟رفیق نمیه راه 

بود .؟حتما این فکرها رو میکنید .اما در همون حال اگر میفهمدید که یکی از راههای درمان تخمک اهداییه ؟خداییش خوشحال نمیشدید .هم زندگیتون گرم میشد .هم از جدا شدن دونفر جلوگیری میشد .اما اگر جدایی به این دلیل باشه .نتیجه ای جز افسردگی .ناراحتی/عدم امنیت (برای هردو زوج ) و... نداره .الان بفرمایید ایراد کجاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه خانواده رو از جدایی و از هم پاشیدن نجات دادم با اهدای تخمکم بهشون الان دو قلو باردار هست اون خانوم و عید به دنیا میاد .زندگیشون خیلی سرد و بی روح بود و همش دعوا و بحث داشتن اما حالا خیلی شاد هستن و خیلی منو دعا کردن این که یه خانواده رو شاد کنی گناه داره ؟ یا مسخره است؟ 

اهدأ كردن تخمك چيز بدي نيست و مضاف بر اينكه اگه در اينده بخوام با برادر يا خواهر ناتني خودش ازدواج كنه، مي تونيد شما به عنوان والدينشان وسواس بخرج بدد كه با كسي مه داره ازدواج مي كنه ازمايش ژنتيك هم بده . اين كاري نداره . مضاف بر اينكه اوون كاربري كه مي گن " اگه اهدايي هست چرا پول مي گيرن". به خاطر اينكه خيلي زحمت داره و هنوز اهدأ مننده بايد آمپول هاي هورموني و.... بزنه كه به نظر من لايق گرفتن پول هم هست. ا