2777
2789
عنوان

تخمک اهدا میکنم فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2174 بازدید | 94 پست

مگه با شوهرم میشه چون من پرسیدم گفتن یا مطلقه یا بیوه

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من یه سوال دارم

مثلا الان این خانمی که اهدا کرده بعد لقاح بچه بشه دختر

بعد اینم ، خانم اهدا کننده مثلا یه پسر داره

در آینده بره عاشق این دختر بشه

تکلیف چیه ؟ 😐

نمیتونن ازدواج کنن ، یا دور از چشم خانواده باهم باشنو ادامه ی داستان ...

من همیشه برام سواله ...

ببخشید من یه سوال دارم مثلا الان این خانمی که اهدا کرده بعد لقاح بچه بشه دختر بعد اینم ، خانم اهدا ...

افرین بتو

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
ببخشید من یه سوال دارم مثلا الان این خانمی که اهدا کرده بعد لقاح بچه بشه دختر بعد اینم ، خانم اهدا ...

خواهر برادر هستند یه جورایی 

به خاطر همین هم من گفتم میگن باید شوهر نداشته باشی یه صیغه جاری میشه بچه مشکل دار نشه انگار، چون اسپرم مال یه مرد دیگه است

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
از کلیه فروختن که بهتره

ذهنت کجاها ک نمیره .... بله واس کسایی ک از این راه پول درمیارن گزینه خوبیه 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

اگر نفهمن مشکلی نیست. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
خواهر برادر هستند یه جورایی  به خاطر همین هم من گفتم میگن باید شوهر نداشته باشی یه صیغه جاری م ...

ها؟؟!

بیشتر توضیح بده ببینم .نباشد شوهر داشته باشه فرد اهدا کننده؟؟؟پس چرا استارتر شوهر داره و اهدا کرده؟؟؟

ذهنت کجاها ک نمیره .... بله واس کسایی ک از این راه پول درمیارن گزینه خوبیه 

چون تو بخش پیوند کلیه و کبد کار کردم و بدبختیاشونو به خاطر پول نداشتن دیدم میگم. حداقل به بدن خودشون آسیب نمیزنن. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
چون تو بخش پیوند کلیه و کبد کار کردم و بدبختیاشونو به خاطر پول نداشتن دیدم میگم. حداقل به بدن خودشون ...

آهان پس همینو بگو ـ... واقعا زندگی سخته 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...