2777
2789
عنوان

سقط تو خونه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9703 بازدید | 95 پست
گفت مجوز بگیر دارو بدم برو بیمارستان سقط شد که هیچی نشد کورتاژ کن

متاسف نباش. انقد دیشب تا صبح گریه کردم به این نتیجه رسیدم ما تو این دنیا هیچ کاره ایم نه دعامون میگیره نه صدامونو کسی میشنوه. معجزه و این چیزا در حد حرفه. هرچی که بخواد بشه میشه. ما هیچی نیستیم . تصمیم ما هیچ اثری نداره. پس الکی گریه نمیکنم دیگه هم نذر و نیاز نمیکنم از خدا هم چیزی نمیخوام.

برای ارامشم صلوات بفرستید. ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جفت فقط فکرکنم یه کم بزرگ شده بود،وگرنه پوچ بودولی سقط نمیشدخودبه خود،داروخوردم وآخرم کورتاژ کردم ...

من 7 هفته هم یکی سقط کردم خیلی درد نداشت . این 13 هفتست بزرگه فکر کنم دردش بیشتره

متاسف نباش. انقد دیشب تا صبح گریه کردم به این نتیجه رسیدم ما تو این دنیا هیچ کاره ایم نه دعامون میگی ...

منم این روزاخیلی ناامیدم ازدعاونذر

به نظرم بعضی وقتاهیچکدوم تاثیر ندارن😢

رویای آزادی...🎼
منم این روزاخیلی ناامیدم ازدعاونذر به نظرم بعضی وقتاهیچکدوم تاثیر ندارن😢

واسه من همیشه اثر نداشته. یکی بیاد بگه فلان جا معجزه شده من ندیدم تا حالا

متاسف نباش. انقد دیشب تا صبح گریه کردم به این نتیجه رسیدم ما تو این دنیا هیچ کاره ایم نه دعامون میگی ...

البته مشکل شماچیزی نیست،مطمئنم مثل خیلیای دیگه شمام بچه دارمیشین،این چیزاالان راحت درمان میشن

رویای آزادی...🎼
بچه ها ببخشید شماهایی که میگید تو خونه سقط کردید روش تونم بگید . 

من قرص واژینال گذاشتم و زعفرون یه لیوان دم کردم و خوردم و کلی بپر بپر کردم. افتادم خونریزی و خودش سقط شد. البته یه روز و نصفی طول کشید. خیلی هم درد نداشت. اونو 7 هفته بودم. دوتا هم پنج هفته سقط کردم که فقط زعفرون خوردم. مثل پریودی بود. این که 13 هفتست سقط شد میام میگم فعلا که سرجاشه

البته مشکل شماچیزی نیست،مطمئنم مثل خیلیای دیگه شمام بچه دارمیشین،این چیزاالان راحت درمان میشن

نمیخوام بچه دیگه. یه دختر 9 ساله دارم. 5 ساله پدرم در اومد از بس رفتم دنبال دوا درمون. زندگی نکردم. حالا هم که باردار شدم بعد 12 هفته اینجوری شد. نخواستم دست خدا درد نکنه خیلی لطف کرده