mami_kasraeeee مدیر عضویت: 1391/09/25 تعداد پست: 1324 عنوان سقط تو خونه کمک کنید | مشاهده متن کامل بحث + 9703 بازدید | 95 پست سلام دوستان لطفا اگر کسی با قرص تو خونه سقط کرده از تجربه اش بگه . من هفت هفته باردارم ولی پوچ ، جنین تشکیل نشده خیلی میترسم قرص رو استفاده کنم میگن خیلی ریسک داره موندم چیکار کنم . 1397/10/26 | 05:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میناوند عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 587 به من نگفتن خودش میفته. فقط میگن بیا قرص بزاریم برات ساکشن یا گورتاژ بشی. من نمیخوام به راحتی برم گو ... من داشتم نرفتم خیلی دیرافتاد،بزرگم شده بودخیییییییلی دردداشتهفت هفته چیزی نیست شماراحت توخونه میتونی سقط کنی رویای آزادی...🎼
میناوند عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 587 یه دونه من سرخودتوخونه سقط کردم خیلی راحت بود،تند تند جوشونده میخوردم اصلاهیچی نفهمیدم رویای آزادی...🎼
مهربان400 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 599 من داشتم نرفتم خیلی دیرافتاد،بزرگم شده بودخیییییییلی دردداشت هفت هفته چیزی نیست شماراحت توخونه میتو ... چند هفته؟ برای ارامشم صلوات بفرستید. ممنون
آرز عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 1116 برو بيمارستان دولتي زنان اونجا هزينه اش كمه من بيمارستان خصوصي انجام دادم به اصرار همسرم وخوبه كه ... البته من تو ٣ماهگي جنين٩هفتمو به خاطر اينكه رشدش متوقف شده بود سقط كردم
میناوند عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 587 فقط قرصوکه یکی میخوری یکیم میذاری نیم ساعت درازبکش بعدپاشو طناب بزن ویاسریع ازپله بالاپایین شو میوفته رویای آزادی...🎼
shabnam60 عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 11932 دكتر دستور چطوري بهت داد؟براي شيري كه به بچت ميدي نفت ضرر داره يا نه؟ خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
مامان_رایان_کوچولو عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 495 احتمالا چون داخل رحم گذاشته و خودت داری میگی دیگه دکتر برات گذاشته این خانم تو خونه می ... بله.بخاطرهمون گفتم انگار بعصی هاهمون قرصو میخورن 🤣🤣نظرم عوض شد مامان نیکانم😍
مهربان400 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 599 من تا 12,13هفته طول کشید رشد کرده بود؟ واسه من زندست هنوزم داره رشد میکنه . پزشک قانونی برم مجوز سقط بگیرم میگن خیلی اذیت میکنن تا مجوز بدن. تو خونه سقط کردی؟ برای ارامشم صلوات بفرستید. ممنون
mami_kasraeeee مدیر استارتر عضویت: 1391/09/25 تعداد پست: 1324 من چی بگم که تو دوازده هفته جنین زنده رو باید سقط کنم.بیماری ناعلاج قلبی داره. متاسفم برات عزیزم. انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده.خب دکترت چی گفته؟ چیکار باید بکنی؟
میناوند عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 587 اینومن ازهمین نی نی سایت یادگرفتم یه خانمی میگفت مریم گلی وبومادران ورازیانه وسیاه دانه وگل گاوزبونو تخم شوید باهم بجوشون زمان سقط تایک هفته بعدسقط بخورهرچی تورحمته تمیزمیشه،من انجامش دادم عالی بود بدون کورتاژوساکشن سقط کردم هفته 8 رویای آزادی...🎼
مهربان400 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 599 متاسفم برات عزیزم. انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده. خب دکترت چی گفته؟ چیکار باید بکنی؟ گفت مجوز بگیر دارو بدم برو بیمارستان سقط شد که هیچی نشد کورتاژ کن برای ارامشم صلوات بفرستید. ممنون
مهربان400 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 599 اینومن ازهمین نی نی سایت یادگرفتم یه خانمی میگفت مریم گلی وبومادران ورازیانه وسیاه دانه وگل گاوزبونو ... مرسی امتحان میکنم. نمیخوام برم بیمارستان ولی گفتم اطرافیانم اگر دیدن دارم میمیرم ببرنم. برای ارامشم صلوات بفرستید. ممنون
mami_kasraeeee مدیر استارتر عضویت: 1391/09/25 تعداد پست: 1324 یه دونه من سرخودتوخونه سقط کردم خیلی راحت بود،تند تند جوشونده میخوردم اصلاهیچی نفهمیدم چطوری سقط کردی؟
میناوند عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 587 رشد کرده بود؟ واسه من زندست هنوزم داره رشد میکنه . پزشک قانونی برم مجوز سقط بگیرم میگن خیلی اذیت میک ... نه جفت فقط فکرکنم یه کم بزرگ شده بود،وگرنه پوچ بودولی سقط نمیشدخودبه خود،داروخوردم وآخرم کورتاژ کردمولی 7هفته کوچیکه توخونه میشه سقط کرد رویای آزادی...🎼