2777
2789
عنوان

سقط تو خونه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9703 بازدید | 95 پست

سلام دوستان من هم متاسفانه دوبار سقط داشتم هر دوبار هم از خانوم مقدم قرص تهیه کردم.دفعه اول پارسال بود که تو ۷هفته بودم سقط کردم٫ بار اول چون خیلی میترسیدم اول داروشون رو نشون پزشک متخصصم دادم که اصالت داروشون رو تایید کرد و تاریخ داشت.روش مصرف قرصم خودشون بهم توضیح دادن و خداخیرشون بده موقع مصرف تا پایان سقط تلفنی همراهیم کردن طی ۴ساعت به خونریزی افتادم و خیلیم راحت انجام شد.سقط دوممم ک تقریبا یک هفته پیش انجام دادم دیر فهمیده بودم باردارم سن بارداریم یکم بالا رفته بود ولی امروز سونو دادم خداروشکر گفتن کامل دفع شده و رحمم پاک شده بود.شمارشو میزارم برای کساییکه دنبال یه پزشک مطمئن هستن که کمکشون کنه برای سقط.

بگین خانوم صالحی شمارتونا داده چون من چند بار برای خودم و اشناهامون ازشون قرص تهیه کردم منو کامل میشناسن دیگه 😬

( 09368276195 )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص واژینال گذاشتم و زعفرون یه لیوان دم کردم و خوردم و کلی بپر بپر کردم. افتادم خونریزی و خودش سق ...

عزیزم میدونم تاپیکت براقبله امابه کمکت خیلی احتیاج دارم.من ۵ روزه عقب انداختم هنوزبیبی نزدم امافک نکنم باشم چون جلوگیری دارم.چقدرزعفرون بایددم کنم که پریودشم؟ توروخدابهم بگو

من سایتوتک اصل رو از این شماره تهیه کردم (09368276195)تایید دکتر زنانم بود و از این لحاظ مطمئن بودم

روند شروع خونریزی حدودا 5 الی 6 ساعت طول کشید و بعد از اون درد و همه علائمم خوب شد

تاکید پزشکم روی اصل بودن قرص بود و این که به هیچ وجه از دلالان این قرص رو نخرم

حین مصرف مایعات شیرین میخوردم و خیلی تحرک داشتم پله بالا پایین میرفتم تا این که به خونریزی و دفع لخته افتادم

خونریزی 4 روز بود که فقط روز اول و دوم یه مقدار شدید بود و بعد اون کمتر شد

یک هفته بعد سونوگرافی واژینال  انجام دادم که مطمئن بشم که خداروشکر کامل تخلیه شده بود

اگر تصمیمت برای انجام این کار قطعیه خب قرص بهترین روشه به شرطی که اصلشو تهیه کنی وآمپول اصلا خوب نیس خطر و عوارض زیادی داره و این قرص هایی که پشت مشکی هستن رو نخری چون گفتن 100 درصد تقلبیه و عوارض داره

با شماره ای که دادم تماس بگیر میتونی قرص اصل رو ازشون تهیه کنی

امیدوارم مشکلت حل بشه