2777
2789
عنوان

مشکل جدیدمن

223 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

پسرم تقریبا هفت ماهشه ،اوایل که بدنیا اومد تقریبا تا دوماه نتونستم برم خونه مادرشوهرم اما تو این چند ماهی که میرم یه چیزی خیلی اذیتم میکنه،خونه پدرشوهرم ،شهر کناری ماست که یک ساعت و بیست دقیقه تفاوت داریم و ما دوهفته یکبار میریم و اونها کم میان خونمون شوهرمن هم تک پسره و هم ته تغاری و بخاطر احترام زیادی که برای والدینش قائل هست خیلی براشون عزیزه،من هم با پدرشوهرومادرشوهرم و دوتا خواهرش که یکی مجرد هست ودیگری دوتا بچه داره رابطه خیلی خیلی خوبی تا به الان داشتم و اصلا دوست ندارم این رابطه بهم بخوره

اما مشکل من پدرشوهرمه ،ایشون خیلی زیاد به بچه علاقه داره مخصوصا به بچه من که نوه پسری اش هست ،از لحظه ورود من ایشون بچه رو میگیره تا زمانیکه ما بخوایم برگردیم خونه مون که این زمان چیزی حدود یک روز و گاهی کمتره،یعنی توجهی نداره که بچه احتیاج به خواب،شیر،تعویض پوشک داره و حتی غریبی میکنه،همش در حال حرکت دادن بچه و گشتن تو خونه است،درحالیکه من به سختی عادت بغلی بودن رو که بچه ام بخاطر داشتن کولیک تو چهل روز اول داشت رو ازش گرفتم

پدرشوهرم سبزه است و بخاطر اینکه ریش هم داره کمی ترسناک بنظر میاد😂بچه ام میترسه ازش ،این رو حتی مادرشوهرم هم میگه،اما پدرشوهرم اصرار داره که بچه فقط بغل خودش باشه،حتی بچه ام به شدت غریبی میکنه و همش چشمش به من و پدرشه ،اصلا نمیده هرچقدر که گریه کنه یا گشنه باشه باید تو بغل پدرشوهرم بهش غذا بدم یا چندبار بگم تا پدرشوهرم تو رودربایستی بده بهم که شیرش بدم،اصلا توجه نمیکنه وقتی بوی گند میده و گریه میکنه باید عوضش کنم،به شوهرم هم که میگم میگه بابام بچه دوست هست و اگه چیزی بگیم ناراحت میشه،

درسته که بعد از چندساعت بالاخره بچه من کمی کنار میاد و کمتر گریه میکنه اما بازهم غریبی میکنه،من به هیچ وجه نمیخوام پدرشوهرم ناراحت شه از دستم ،حتی یه بار که گشنه اش بود گفتم بابا بدید من شیر بدم بهش گفت نه نمیخواد و سریع رفت یه اتاق دیگه ،پسرمن هرساعت شیر میخواد،باورتون میشه اونجا که میریم دلم براش تنگ میشه؟؟اینقدر که نمیدن به من،مادرو خواهرشوهرهام وقتی ببینن بچه گریه میکنه میدن بغلم اما ایشون نه،بخاطر همین کار ،بچه خواهرشوهرم که تو پنج سال هست هنوز کامل دستشویی اش رو نمیگه ،چون این بچه از دستشویی فراری هست تا میخوان ببرنش دستشویی میگه آقاجووووووون کمک ،ایشون هم بچه رو از مادرش میگیره و میگه اذیت نکن بچه ام رو

من نمیخوام اینطور شه در عین حال میخوام حرمت ها حفظ شه،خواهشا اگه راهکاری دارین کمکم کنین

باتشکر🙏🙏😍😘

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

این مشکل نیس...بچتو دوس داره گناه داره چکارش داری...الکی حرثت گرفته.

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
این مشکل نیس...بچتو دوس داره گناه داره چکارش داری...الکی حرثت گرفته.

نه عزیزم من اصلا حساسیت بیخود یا دشمنی ندارم فقط ناراحتم که مثلا چرا وقتی بچه گشنه هست هم اصرار داره که نده به من؟خوب من سیر میکنم پس میدم دوباره خوب

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره دربار ه بچه ات خیلی باهاشون مستقیم حرف بزنی و بگی رفتارشون ناراحتت میکنه و برای بچه ام خوب نیست .. بچه یه نیازایی داره که باید اونا درک کنن. دیدی همکاری نمیکنن کمتر برو خونشون یا کمتر بمون

بهتره دربار ه بچه ات خیلی باهاشون مستقیم حرف بزنی و بگی رفتارشون ناراحتت میکنه و برای بچه ام خوب نیس ...

آخه پدرشوهرم خیلی خیلی روحیه حساسی داره باز مادرشوهرم باجنبه تره

شوهرم هم خیلی حساسه میگه خوب بچه گشنه بمونه بهتره تا اونا ناراحت شن

میخوام که سیاستی پیش بگیرم که نه سیخ بسوزه نه کباب اما بلد نیستم

مثلا شب نشسته بودیم پسرم داشت میرفت سراغ چاقو ها پدرشوهرم،شوهرم و شوهر خواهرشوهرم،داشتن نگاه میکردن پسرم رو اما اصلا توجه نداشتن که این چاقو هست جلوی بچه تا اینکه جیغ من بلند شد ،بعدش شوهرم میگه چرا همش چشمت با نگرانی دنبالشه،خوب اگه چشمم دنبالش نبود که معلوم نبود الان چی شده بود،

میگه اینکه همش داری نگاهش میکنی بابام رو حساس میکنه

نه به نظرم پدرشوهرت ناراحت بشه خیلی بهتر ازینه که بچه گشنه بمونه!

آره میدونم ولی واقعا مثل پدرمه ،دوستش دارم،نمیخوام دلش بشکنه

مثل بچه هاست اخلاقش

فقط بلده عیب بزاره رو نوه هاشو مسخرشون کنه

الهی عزیزم،خوب اینطور که بچه خیلی آسیب میبینه

برای مشکل من راهی نداری؟؟باورکن من حساس نیستم فقط میخوام بچه اذیت نشه

الهی عزیزم،خوب اینطور که بچه خیلی آسیب میبینه برای مشکل من راهی نداری؟؟باورکن من حساس نیستم فقط میخ ...

عزیزم به مادر شوهرت بگو بهش بگه ..بگو مامان بخدا بچم اذیت میشه بگو خودم نخواستم بگم ک ی وقت بابا ناراحت نشه شما بگین بهتره

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    
یعنی طفل معصوم گریه میکنه از گرسنگی باز نمیده بهت؟!

نه نمیده منم از همین ناراحتم به زور سرگرمش میکنه

من خودم میدونم کی بچه ام گشنه اشه،از حالتهاش میفهم

اما اون هی بالا پایین میکنه،میبره جلوی تی وی ،تا گریه نکنه

اما آخرش من دلم طاقت نمیاره میرم میگیرم 

تقریبا به زور