سلام خانوما
پسرم تقریبا هفت ماهشه ،اوایل که بدنیا اومد تقریبا تا دوماه نتونستم برم خونه مادرشوهرم اما تو این چند ماهی که میرم یه چیزی خیلی اذیتم میکنه،خونه پدرشوهرم ،شهر کناری ماست که یک ساعت و بیست دقیقه تفاوت داریم و ما دوهفته یکبار میریم و اونها کم میان خونمون شوهرمن هم تک پسره و هم ته تغاری و بخاطر احترام زیادی که برای والدینش قائل هست خیلی براشون عزیزه،من هم با پدرشوهرومادرشوهرم و دوتا خواهرش که یکی مجرد هست ودیگری دوتا بچه داره رابطه خیلی خیلی خوبی تا به الان داشتم و اصلا دوست ندارم این رابطه بهم بخوره
اما مشکل من پدرشوهرمه ،ایشون خیلی زیاد به بچه علاقه داره مخصوصا به بچه من که نوه پسری اش هست ،از لحظه ورود من ایشون بچه رو میگیره تا زمانیکه ما بخوایم برگردیم خونه مون که این زمان چیزی حدود یک روز و گاهی کمتره،یعنی توجهی نداره که بچه احتیاج به خواب،شیر،تعویض پوشک داره و حتی غریبی میکنه،همش در حال حرکت دادن بچه و گشتن تو خونه است،درحالیکه من به سختی عادت بغلی بودن رو که بچه ام بخاطر داشتن کولیک تو چهل روز اول داشت رو ازش گرفتم
پدرشوهرم سبزه است و بخاطر اینکه ریش هم داره کمی ترسناک بنظر میاد😂بچه ام میترسه ازش ،این رو حتی مادرشوهرم هم میگه،اما پدرشوهرم اصرار داره که بچه فقط بغل خودش باشه،حتی بچه ام به شدت غریبی میکنه و همش چشمش به من و پدرشه ،اصلا نمیده هرچقدر که گریه کنه یا گشنه باشه باید تو بغل پدرشوهرم بهش غذا بدم یا چندبار بگم تا پدرشوهرم تو رودربایستی بده بهم که شیرش بدم،اصلا توجه نمیکنه وقتی بوی گند میده و گریه میکنه باید عوضش کنم،به شوهرم هم که میگم میگه بابام بچه دوست هست و اگه چیزی بگیم ناراحت میشه،
درسته که بعد از چندساعت بالاخره بچه من کمی کنار میاد و کمتر گریه میکنه اما بازهم غریبی میکنه،من به هیچ وجه نمیخوام پدرشوهرم ناراحت شه از دستم ،حتی یه بار که گشنه اش بود گفتم بابا بدید من شیر بدم بهش گفت نه نمیخواد و سریع رفت یه اتاق دیگه ،پسرمن هرساعت شیر میخواد،باورتون میشه اونجا که میریم دلم براش تنگ میشه؟؟اینقدر که نمیدن به من،مادرو خواهرشوهرهام وقتی ببینن بچه گریه میکنه میدن بغلم اما ایشون نه،بخاطر همین کار ،بچه خواهرشوهرم که تو پنج سال هست هنوز کامل دستشویی اش رو نمیگه ،چون این بچه از دستشویی فراری هست تا میخوان ببرنش دستشویی میگه آقاجووووووون کمک ،ایشون هم بچه رو از مادرش میگیره و میگه اذیت نکن بچه ام رو
من نمیخوام اینطور شه در عین حال میخوام حرمت ها حفظ شه،خواهشا اگه راهکاری دارین کمکم کنین
باتشکر🙏🙏😍😘