2777
2789
عنوان

بیابد بنظرتون باردارم؟؟؟؟

185 بازدید | 20 پست

سلام من همیشهههه پریودام مرتب بود الان تقریبا یک هفته س  عقب انداختم (یه رابطه بدون جلوگیری) هم داشتیم الان هدچند وقت یکبار کمردرد فجیحی میگیرم درست عین پریود شدن اما خبری نیست اون روزم تو باشگاه موقع تمرین فشارم یهو افتاد چشام سیاهی رفت دو روز پیش بیبی زدم منفی شد بعد یه حالتهایی دارم گیج شدم واقعا بنظرتون احتمال داره باردار باشم کی بی بی چک بزنم نشون میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ک باردار باشی، ولی منم این ماه 7،8روز عقب انداختم بعد پری شدم، ب دکترم ک گفتم گفت این ماه استرس و ناراحتی چیزی داشتی یکم هورمونات بهم ریخت، چون من پرولاکتینم زود میره بالا با هر استرس و ناراحتی دکتر گفت دلیلش این بوده

عزیزم اگ بارداری الان بزن نشون میده

ولی احتمالش هست بخاطر اینکه جلوگیری نداشتین پریودت عقب افتاده 

هیچ وقت ب گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهی دید ک همیشه وقت کم و کوتاه است