2777
2789
   چقد امروز این تاپیکا زیاد شده  اه

واقعا 

ولي من عكسمو تو اولين پست تاپيكم كه نوشتم خوشگل ترين دختر سايتم گذاشتم

و هيچكسو معطل نكردم☺️

🌸❤️ کاربر درسای اسبق، وروجک سابق و دری فعلی هستم😂😂 ❤️🌸

توی اینستادیدم که چندتادوستاش تومغازش نشستن بامشروب بعدعکس گرفته بودن...منم زنگ زدم بهش گفتم اجازه میدی تومغازت مشروب بخورن گفت خرم مگه اونابیارن واسه من بدمیشه و...بعدشم کلی بهش برخورد ک بهم اطمینان نداری این سوالوپرسیدی

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیستیم روحمونه

یو هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها👻👻👻

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
واقعا  ولي من عكسمو تو اولين پست تاپيكم كه نوشتم خوشگل ترين دختر سايتم گذاشتم و هيچكسو م ...

وای خدا نکشتت رفتم عکستو ببینم و بعد بهت حمله ور بشم،عکسو که دیدم مردم از خنده.باور کن خدای جذابیتمونم تقریبا شبیه همین عکس شما بود

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

عزیزم قهوه خونه واقعا محیط بدی داره 

خیلی محیطش بده 

فک نکنم بعید باشه بردن مشروب تو قهوه خ نه 

اینکه خورده یا نه بستگی به شخصیت همسرتون داره 

من اگه بکدم ترجیح میدادم شغلشو عوض کنع و مثلا سوپر مارکت بزنه😕😕

💚💜You and me together, nothing is better
میترسی خورده باشههههههه بچس مگه اگرم خورده باشه کاری از دستت برنمیاد خودش باید فرق خوب و بد رو متوجه ...

اگه هم بخوره میگه تاالان کاراشتباهم میکردولی بازمیگفت...ازاین بیشترناراحتم ک داخل مغازش بودن بامشروب بعد ب من گفت اجازه نمیدم تازه کلیم بهش برخورد...چجوری بهش بگم بفهمه ک مطمئنم؟

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
وای خدا نکشتت رفتم عکستو ببینم و بعد بهت حمله ور بشم،عکسو که دیدم مردم از خنده.باور کن خدای جذابیتمو ...

😂😂😂😂

🌸❤️ کاربر درسای اسبق، وروجک سابق و دری فعلی هستم😂😂 ❤️🌸
اگه هم بخوره میگه تاالان کاراشتباهم میکردولی بازمیگفت...ازاین بیشترناراحتم ک داخل مغازش بودن بامشروب ...

خب عکس رو بهش نشون بده 

شاید قایمکی آوردن همسرت متوجه نشده

💚💙💜💛