بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
واقعا ولي من عكسمو تو اولين پست تاپيكم كه نوشتم خوشگل ترين دختر سايتم گذاشتم و هيچكسو م ...
وای خدا نکشتت رفتم عکستو ببینم و بعد بهت حمله ور بشم،عکسو که دیدم مردم از خنده.باور کن خدای جذابیتمونم تقریبا شبیه همین عکس شما بود
تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
میترسی خورده باشههههههه بچس مگه اگرم خورده باشه کاری از دستت برنمیاد خودش باید فرق خوب و بد رو متوجه ...
اگه هم بخوره میگه تاالان کاراشتباهم میکردولی بازمیگفت...ازاین بیشترناراحتم ک داخل مغازش بودن بامشروب بعد ب من گفت اجازه نمیدم تازه کلیم بهش برخورد...چجوری بهش بگم بفهمه ک مطمئنم؟
کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!