2777
2789
عنوان

بیماری لنف ادم پا

| مشاهده متن کامل بحث + 20429 بازدید | 103 پست
دیگ لنف ادمه راه برم زیاد میشه استراحت کنم کمتر،بانداژ چند سال پیش ولی خب خیلی وقتمو میگیره باهاش هم ...

ای خدا یعنی میشه روزی درمان این بیماری بیاد .....

هرکس در توانش بود و واقعا از ته دل راضی بود واسه پسر کوچولوم دعا کنه ..ممنون❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نیست بتونه راهنمایی کنه؟ کسی که از نزدیک خودش یا نزدیکانش درگیر باشند؟ بخصوص بچه. 

عزیزم بچه ها به طور مادرزادی مبتلا میشن کم هم نیستن.برو پیش دکتر قهانپوری.ولش نکن که بدتر بشه .دوست من پسرشو با دقت بانداژ میکنه  دوساله دستش بزرگ تر نمیشه اما هر شب بانداژزکنا

عزیزم بچه ها به طور مادرزادی مبتلا میشن کم هم نیستن.برو پیش دکتر قهانپوری.ولش نکن که بدتر بشه .دوست ...

چه خوب که پیامتو دیدم عزیزم ...پسر منم پاش درگیره و همیشه یه غم بزرگ تو دلمه ...بانداژ هم نمیزاره بکنیم ،،یعنی اوایل میزاشت بعدا یه مدت نکردم بدعادت شد بعد بانداژ پامیشه گریه میکنه باید بازش کنیم ..از طرفی دلم کباب براش ..همیشه باید یه چیزی رو دور پاش تحمل کنه ..بچه ی دوستتون دستش مثل دست عادیه؟؟؟ 

من خودم این بیماری نداشتم اما دارم تو این زمینه مطالعه میکنم. جدیدا متوجه شدم که درمان لنف ادم با ورزش و تمرین فیزیکی میشه . یعنی قرص خاصی نداره اما مثلا یک سری حرکات تمرینی خاص روی ازاد شدن مایع لنفاوی تاثیر داره. این پست رو بخونید تا مطلع بشید.درمان لنف ادم

سلام من جدیدا دارم تو زمینه لنف ادم تحقیقاتی انجام میدم اخه به تازگی رفتم توی حوزه ماساژ درمانی و ورزش درمانی. جالب بود برام که خیلی ها مشکل لنف ادم رو با تمرین های ورزشی رفع کردن. چونکه به واسطه ورزش درمانی اون مایعی که جمع شده و باعث تورم دست و پا شده ازاد میشه. من لینک یه مطلب مفید را براتون میذارم.

لنف ادم چیست

علت خاصی نداشت یهو دیدم پام ورم کرده بعد از یک سال دکنر رفتن فهمیدن ک لنف ادم هست

یعنی ممکنه یه روزی تو همین صفحه بنویسیم که درمان جدیدی اومده و مشکل حل شده ..

من تو پیام رسان ایتا گروه تشکیل دادم، واسه اونایی ک دست و پاهاشون مشکل لنف دارن. اگ دوس داشتین بهم پیام بدین تا عضو گروه بشین.واسه بهترشدن اوضاع دست و پا، باهم مشورت کنیم تا ببینیم از چه کاری نتیجه بیشتری میگیریم. ۰۹۹۳۰۴۰۲۹۱۸