2777
2789
عنوان

کسایی که مریض طب اسلامی آقای تبریزیان بودین دیدین چی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10525 بازدید | 199 پست
عزيزم بخاطر نگهداري ازاين واكسنا جيوه استفاده ميشه توشون ميگن اين عامل اوتيسمه بله احتمال داره ال ...

اگر اینطور هم باشه باز فوایدش بیشتره و اون احتمال کمی رو داره و در کشور ماکه نه بهداشت رعایت میشه نه بدن اشخاص اون مصونیت رو داره واکسن ضروریه بنظرمن

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ایمنی سازی که باعث درگیر شدن بدن فرد به بیماریهای بدتر بشه بهتره از انجامش جلوگیری بشه وراه بهتری جا ...

بنظرم تا موقعیکه راه بهتری پیدا بشه این راه رو باید رفت

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب كشورهاي خا رجي مراجعه كنن يه دونه مقاله چرا ازشون تو مجلات بين المللي نيست؟؟؟؟ من ردشون نميكنماا ...

ببخشیدا کدوم اجنبی طب اسلامی رو قبول داره؟؟؟؟؟؟هر چند الان ژاپنیها و چینی ها ب خیلی از مواردی ک اسلام یا طب ستتی اشاره کرده،دارن کار میکنن و ب اسم خودشون میزنن، از جمله حرکات در نماز،روزه و همین حجامت و.....و

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

دوستان مطلب اصلی اینه که باید رو کار طبیبهای سنتی و اسلامی نظارت بشه نحوه درست کردن و بهداشت داروها و ....

تو محلمون یه احمدی بود نسخه پیچ داروخونه بود چون شم تیزی داشت همون جا فهمید اینا به چی احتیاج دارن رفت پیش یکی از این حکیما چند ماه کار کرد الان یه کلینیک حکیم شیرازی باز کرده چه بروبیایی داره کنارشم داروخونشو داره. هر کاری بگین میکنه.

ازین دست آدمها زیادن بدون نظارت کار می کنن 

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
حرف در میارن. من مادرم داروی قلبشو قطع کرد. خودم مشکل سودا و صفرا داشتم حل شد. الان هم باردارم حت ...

ببخشید میشه در مورد مشکل مادرتون چنتا سوال بپرسم،عذر خواهم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
ببخشید میشه در مورد مشکل مادرتون چنتا سوال بپرسم،عذر خواهم

عزیزم مادرم ضربان قلبش بالا بود واسه همین قرص پرانول مصرف میکرد هرروز.

با داروهای طب اسلامی الان یک ساله قرص نمیخوره قبلا نمیتونست اگه یادش میرفت قلبش سوز میزد .

دوستان مطلب اصلی اینه که باید رو کار طبیبهای سنتی و اسلامی نظارت بشه نحوه درست کردن و بهداشت داروها ...

صد درصد ولی نباید بدون سند محکم محکوم و تخریب کرد.همیشه هستن افرادی که از اب گل الود ماهی میگیرن ولی بهتره خوب ها رو از بدها جدا کنیم کسی که واقعا کارش درسته رو بپذیریم و سعی در تخریبش به هر دلیلی نداشته باشیم و اینکه باید واقعیت ها پذیرفته بشه.

قرص خون ریشه در طب ابن سینا داره اختراع حاجی نیست

طب ابن سینا هم مرجعش بعضا احادیث و روایات هست  به اضافه بعضی چیزای دیگه مثلا ابن سینا آبجو هم تجویز میکنه یا چربی خوک هم تجویز کرده

آقای تبریزیان  فقط بر پایه احادیث و روایات دارویی رو توصیه میکنن 

زمان ائمه خیلی قبلتر از ابن سینا بوده

واقعا 

سلام اره منم ازخیلیا تعریفشو شنیدم

داروی امام کاظم   ع رو نت سرچ کن و تهیه. کن ضد سرماخوردگیه و برا ایمنی بدن، میگن دیگه مریض نمیشیم لاقل زکام. نتیجشو ببین

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
به نظرت به این شکل گسترده بوده ؟!70 -80رصد زنا الان تنبلی تخمدان دارن  یا کیست دارن یا هزار تا ...

باداروهای طب اسلامی تنبلی تخمدان درمان میشه، عرق کرویز و فراسیون هم، ژل رویال هم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
دوستان مطلب اصلی اینه که باید رو کار طبیبهای سنتی و اسلامی نظارت بشه نحوه درست کردن و بهداشت داروها ...

سلام ، اینجا سایت اومده ضد طب اسلامی مطلب گذاشته، اما شما نظرات صدها تن از مردم رو ک زیرش کامنت نوشتن بخونید متحیر میشید...

https://www.yjc.ir/fa/news/6404285/مدعیانی-که-به-نام-اسلام-با-جان-مردم-بازی-می‌کنند-طب-اسلامی-بازیچه‌ای-برای-سودجویان

مگه اونايي ك زدن همه مشكل دارن؟؟؟ خيلي علمي حرف ميزنيد شديدا مجاب شدم!!!! واكسن براي مواقع خطره ؛ ...

سلام، تبریزیان کانال داره من عضوشم اونجا برخی از مشکلاتو ک بواسطه زدن واکسن پیش آمده، منتشرکردن با عکس بعضا.... 

مگه حتماباید تو آی اس آی چاپ شه؟ دایی منم المانه میگه سرمامیخوریم دکتربریم حالاحالا دارو شیمیایی نمیدن. اصلا نمیدن، میگن مایعات چای سبز سوپ استراحت...کلا اروپا بسمت طب سنتی درحال حرکت بنظرمیاد. خانمی اینجا میگفت فامیلم پروفسوربود از خارج برای درمان میاد پیش تبریزیان.

اینارو برای اطلاعات بیشتر میگم. قصد خاصی ندارم

ص۱۰ شمام برو تو سایتی ک گفتم خاستی نظراتو ببین.   جالبه

عاملین این شایعه دستگیر شدن و اعتراف کردن بخاطر پیدا شدن داروهای ضد سرطان آقای تبریزیان بوده دیدن دا ...

سلام عزیز، ص۱۰ برو سایتی ک گذاشتم نظراتو ببین. منم طرفدارشم

سلام، تبریزیان کانال داره من عضوشم اونجا برخی از مشکلاتو ک بواسطه زدن واکسن پیش آمده، منتشرکردن با ع ...

من حرفامو زدم كاملا نظراتم مشخصه

تعصب روتوهرزمينه اي قبول ندارم

درمورد واكسن هم خوندم ك چه ضضررايي ممكنه داشته باشه ك خيلييي ناچيزه درمقابل زدنش،ولي بازم شما مختاريد بزنيد يا نزنيد

من فعلا با اين شرايط براي بچه هام زدم

خوندم هم ك جايگزين واكسن چيه!!!نميتونم اطمينان كنم ب جاي اونا واكسن نزنم

هركسي اختيارداره...