2777
2789
عنوان

کسایی که مریض طب اسلامی آقای تبریزیان بودین دیدین چی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10529 بازدید | 199 پست
بجای بحث الکی زنگ بزنید شماره های شاگرداش . دیروز به همون شماره که زنگ زدم گفتم خدا خیرت بده حداقل ...

از کجا معلوم این شماره واقعا شماره شاگردشون باشه !شاید یه ادمی ک بدنبال این هست ک ایشون رو بکوبونه !!!کار سختی نیست دروغ گفتن منم میتونم بگم شاگرد این اقا هستم 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

ان شاءالله ب زودی با رسوایی بزرگ طب مدرن آشنا میشین و حقیقت آشکار میشه

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین ما مریض بشیم کیا سود میبرن ! تغذیه ک وضعش خیلی خراب هست هیچ چیز سالمی انگار اصلا وجود نداره ...

گلم کسیکه واکسن رو غیر ضروری میدونه نباید اصلا به حرفش اعتماد کرد یه کم مطالعه کنید متوجه میشید،دیگه قرار نیست ما خودمونو گول بزنیم و هرکی هرچی گفت چشم بسته قبول کنیم که مثلا دوتا کم خونی یا سرماخوردگیمون رو درمان کرده،اون چرک خشک کن هم بعله مصرف سرخودش باعث میشه اثر بخشیش کم بشه باید دوزش و مدت مصرفش با نظر پزشک باشه

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
از کجا معلوم اونا شاگردای واقعیش باشن منم شماره چندتا از شاگرداشو دارم زنگ.زدم تکذیب کردن همشون

دارم نیگم ۴روز قبل ازش دارو گرفتم همون کسی هست که سالها داره ازش میگیره.

قبول نکن بمن چه.

❤❤❤❤❤❤❤
گلم کسیکه واکسن رو غیر ضروری میدونه نباید اصلا به حرفش اعتماد کرد یه کم مطالعه کنید متوجه میشید،دیگه ...

به هر حال به نظرم چیز نشدنی یا دور از ذهنی نیست !

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
گلم کسیکه واکسن رو غیر ضروری میدونه نباید اصلا به حرفش اعتماد کرد یه کم مطالعه کنید متوجه میشید،دیگه ...

اتفاقا من یکی از شاگردای تبریزیان رو میشناسم ک واسه دختراش اصلا واکسن نزد هیچ مشکلی ام براشون درست نشده تاالان

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

عزیزم من نمیدونم شما پزشک هستین یا اصلا اشنایی با طبابت دارین یا نه ولی در اینکه واکسن مورد تایید نیست به این صورت که در ایران داره استفاده میشه شکی نیست.در المان و خیلی از کشورهای اروپایی و بعضی ایالت های امریکا واکسن اختیاری هست و اغلب متخصصین و تحصیل کرده ها اجازه تزریق واکسن نمیدن.علتش هم اگر نوع فراوریش رو بدونین متوجه میشین.

حرف در میارن.

من مادرم داروی قلبشو قطع کرد.

خودم مشکل سودا و صفرا داشتم حل شد.

الان هم باردارم حتی یه دونه قرص شیمیایی نخوردم خیلی هم حالم خوبه.

می خوان طب اسلامی رو بر دارن حتی شده با دروغ و نیرنگ

اتفاقا من یکی از شاگردای تبریزیان رو میشناسم ک واسه دختراش اصلا واکسن نزد هیچ مشکلی ام براشون درست ن ...

عجب،با مدرک مستند پزشکی میشه این ادعاها رو قبول کرد گلم ،مشخصه شاگرد ایشون برای تبلیغ خیلی چیزها ممکنه بگه آیا باید چشم بسته قبول کرد و بدتر از اون نشر داد!

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
‍ #توسل_به_دروغ 📣📣 اطلاعیه : بیانیه شماره یک دفتر آیت الله تبریزیان در پی انتشار چندین تصو ...

چه دلایل بیخودی.

اولا چرا درچندروز آینده منتشر میشه و همون موقع سریل منتشر نشده عکسهای واقعی از نظر خودشون.

دوما انبار مواد معدومی هم این شکلی نیست.مواد معدومی طبق شرایط زیست محیطی باید معدوم بشن ،نه که نگهداری بشن

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
انکار کن بمن ربطی نداره. کفتم کسی هست که سالهاس ازش دارو میگیره 

چه ربطی داره الان عطاری سرکوچه ماهم دارو گیاهی داره ب اسم تبریزیان میفروشه حالا من گرفتمو مریض شدم باید بگم تبریزیان کذابه?حالا نباید ب اینم فک کنم ک شاید یه عده این بسته هارو دستکاری کردن?

خداوند عقل داده ک فکر کنی واقعا فک کردن چیزی از انسان کم نمیکنه