2777
2789
عنوان

کسایی که مریض طب اسلامی آقای تبریزیان بودین دیدین چی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10525 بازدید | 199 پست
سلام، تبریزیان کانال داره من عضوشم اونجا برخی از مشکلاتو ک بواسطه زدن واکسن پیش آمده، منتشرکردن با ع ...

درضمن رهبر خودشون براي مشكلشون رفتن زير تيغ جراحي!!!!ميتونستن داروهاي طب اسلامي بخورن درست شه مشكلشون!!

ديگه توضيح بيشتر ب نظرم بي دليله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن رهبر خودشون براي مشكلشون رفتن زير تيغ جراحي!!!!ميتونستن داروهاي طب اسلامي بخورن درست شه مشكلشو ...

من اطلاعاتمو گفتم . حس میکنم قدیمیا اغلب یا باهام دشمنن، عین چیزی ک تاپیک قدیسه دیدم،طرف اومده مزخرف گفته سی تا قدیمیم لایک کردن!

یا باهام تند، غیردوستانه رفتار میکنن

رهبر خودش گفته دغدغه من گسترش  طب اسلامی هس.

منم ازبیان اینا اولش گفتم خاسم اطلاعاتمو صرفا بگم نه چیز دیگه.

اصلا دوس ندارم ریپلای شم.... بدرود

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

یکی تفاوت طب سنتی با طب اسلامی رو برای من میگه؟؟؟؟

فرقش چیه که اگه طب سنتی رو قبول نداشته باشیم مهم نیست ،علم پزشکی رو کسی قبول نداشته باشه مهم نیست اما طب اسلامی ک کسی نقد کنه مرتده؟؟🙄

طب سنتی جوشونده و ایناس اون اسلامی چی داره که متفاوتش کرده؟؟؟؟؟

عزیزم مادرم ضربان قلبش بالا بود واسه همین قرص پرانول مصرف میکرد هرروز. با داروهای طب اسلامی الان یک ...

اوکی گلم ان شاالله ک زود مادرتون حالش خوب بشه ،خداروشکر ک الان بهترن،اره طب سنتی بهتر

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش