2777
2789

اگه اومدید تقصیر خودتونه گردن خودتون

البته چیز ترسناکی هم نیست

من الان با خوندن ی تاپیک یاد ی روزی افتادم که قسم میخورم راست میگم البته من نترسیدم نمیدونم چرا نترسیدم انگار برام عادی بود 

یبار خونه مامان بزرگم که خیلی قدیمیه تنها بودم کسی نبود یکی انگار هی صدام میکرد من تو هال نشسته بود یکی از تو بالکن اسممو میگفت واقعا عجیب بود قشنگ درست و دقیق صدارو مبشنیدم صدای خش دار و آرومی بود انگار صدای مرد بود چند بار هم اسممو گفت مثلا الکی اسمم مریمه مبگفت مررریممممم مریمممممم من نمیترسیدم واقعا انگار عادی بود برام بقرآن راست میگم الهی اگه دروغ بگم قرآن بزنه کمرم بخدا راست میگم

بنظرتون جن بود؟

نرفتم نگاه هم نکردم ببینم چیه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرررریییممممم

مررررررریمممممم

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
خدا کنه جن بوده باشه یا روحی چیزی

چرا خدا کنه😐😐

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره دیگه🤐

الکی

اسممو از کجا میدونست

مرررریییممممممررررررریمممممم

😂😂😂😂

چه قشنگم صدات میزده 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...