2777
2789
عنوان

کسایی که مریض طب اسلامی آقای تبریزیان بودین دیدین چی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10526 بازدید | 199 پست
چه ربطی داره الان عطاری سرکوچه ماهم دارو گیاهی داره ب اسم تبریزیان میفروشه حالا من گرفتمو مریض شدم ب ...

عاقل عزیزم از شاگرد تبریزیان گرفتم نه هرکسی.

گفتم سالهاس تحت نظر خود تبریزیانه و مستقیم با خودشو شاگرداش در تماسه.

مثه شما هم بشدت طرفدارشه و سینه چاکه.و با واسطه داروهاشو نمیگرفت هیچوقت.

منم ریپلای نکن لطفا اینقدر الکی طرفداریش کنین سود و ضررشم مال خودتون بمن چه.

نظرمو دلیلمو گفتم اونم تو تاپیک عمومی.

اوتطرفم براش تاپیک طرفداری زدین برین همونجا.

نظر منم نمیتونی عوض کنی چون خودم یکی از کارشناسای معاونتم کاملا در جریانم.

❤❤❤❤❤❤❤
مگه اونايي ك زدن همه مشكل دارن؟؟؟ خيلي علمي حرف ميزنيد شديدا مجاب شدم!!!! واكسن براي مواقع خطره ؛ ...

خاله من حدود ۶۰ سالشه 

تمام این واکسنا را زده 

بقدری سالم میترسیم حامله بشه بقدری جوون مونده 

من نمیدونم این چه بدبختیه 

واکسن زدن هم میگن نقشه دشمن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نگفته رفت و آمد خونوادگی دارم و با چشم دیدم و الانم دارم میبینم حتی ار ۴ ماهگی ب بچه ش بجای سرل ...

من سويق ندادم ب دخترم مشكلي هم نداره!!!!(اينم طبق اون حرفتون ك واكسن نزدن مشكلي هم نداره!!!)

اينم بدون ك من خصومت ندارم

الان ب پسرم سويق ميدم خودمم ميخورم

نتيجه خاصي نديدم،ولي ميگن خوبه،لاغرم ميخورم

مگه اونايي ك زدن همه مشكل دارن؟؟؟ خيلي علمي حرف ميزنيد شديدا مجاب شدم!!!! واكسن براي مواقع خطره ؛ ...

پس چرا بااینکه واکسینه شدیم این همه مریضی ام گرفتیم و داریم میگیریم  این واکسنا دقیقا داره از چه چیزی جلوگیریرمیکنه?

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

نه عزیزم همیشه مشکل ساز نیست بستگی به ژنتیک بدن و متابولیسم  قبل و بعدش داره.ولی موارد هم دیده شده که مشکلات خطرناکی ایجاد کرده یا مشکلات صعب العلاج.

اساتید خودم که خارج از کشور بودن اجازه ندادن فرزندانشون واکسن بزنن و افتخار هم میکنن.

خاله من حدود ۶۰ سالشه  تمام این واکسنا را زده  بقدری سالم میترسیم حامله بشه بقدری جوون م ...

ميفهمم عزيزم

متاسفانه تعصب تو هرزمينه اي بده

صفر و يكي بودن بده

بله واكسن رو بعضيا نتايج بدي داشته

ولي فعلا خوبياش بيشتر از بدي هاشه

كاش هميشه با انصاف و با علم و عقل بشينيم حرف بزنيم

نه ك كلا نفي كنيم چه طب مدرن رو،چه طب سنتي رو

پس چرا بااینکه واکسینه شدیم این همه مریضی ام گرفتیم و داریم میگیریم  این واکسنا دقیقا داره از چ ...

من فكركنم ما با هم حرف نزنيم بهتر باشه

شما حتي نميدوني واكسن ها مربوط ب چه بيماري هايي هست

موفق و سالم باشي عزيزم

خب شما نشنیدین دلیل نمیشه وجود نداشته باشه گلم.

منظورم اینکه دور از ذات واکسیناسیونه،واکسن فلج اطفال،واکسن آبله و... برای مبتلا ایمن سازی افراده و هیچ دلیل منطقی وجود نداره که شخص نزنه و خودشو در معرض این بیماریها قرار بده!

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
من فقط دارم درمورد ثبت مقاله تو مجله هاي اي اس اي حرف ميزنم نه تدريس من ازداروهاي ايشون استفاده مي ...

بله خب مقاله دادن شرایط خاص خودش رو داره.و همه چیز مقاله نیست.

ولی قبول دارم هم شایعه پراکنی و بی دلیل و سند کوبوندن درسته و نه دفاع از روی نااگاهی و باتعصب.

منظورم اینکه دور از ذات واکسیناسیونه،واکسن فلج اطفال،واکسن آبله و... برای مبتلا ایمن سازی افراده و ه ...

عزيزم بخاطر نگهداري ازاين واكسنا جيوه استفاده ميشه توشون

ميگن اين عامل اوتيسمه

بله احتمال داره

الان مقالاتش هست تو پزشكي

ولي هركي مختاره ببينه زدنش بهتره يا پذيرفتن ريسك نزدنش

عاقل عزیزم از شاگرد تبریزیان گرفتم نه هرکسی. گفتم سالهاس تحت نظر خود تبریزیانه و مستقیم با خودشو شا ...

آخه من نظر تورو چرا باید عوض کنم فقط گفتم ک ان شاءالله همینطور ک طرفدارای روحانی ب اشتباهشون پی بردن طرفداری طب مدرنم ب اشتباهشون پی میبرن وان شاءالله ب زودی حق آشکار میشه

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
چیزی نگفته رفت و آمد خونوادگی دارم و با چشم دیدم و الانم دارم میبینم حتی ار ۴ ماهگی ب بچه ش بجای سرل ...

عجب

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
منظورم اینکه دور از ذات واکسیناسیونه،واکسن فلج اطفال،واکسن آبله و... برای مبتلا ایمن سازی افراده و ه ...

ایمنی سازی که باعث درگیر شدن بدن فرد به بیماریهای بدتر بشه بهتره از انجامش جلوگیری بشه وراه بهتری جایگزین بشه.ایمنی سازی به هر نحوی صلاح نیست باید بهترین راه انتخاب بشه.

طب سنتی واقعا خوبه  اما خیلی بیماریها با سنتی و اسلامی درمان  نمیشن چرا  خودمونو گ ...

كاش اينو بپذيررررررررن

نميپذيرن

بابا من برا يبوستم خيليي نتيجه گرفتم از طب اسلامي

ولي براي قفل شدن فكم چطوري از طب اسلامي كمك بگيرم؟؟؟رفتم جراح

براي عفونت گوش دخترم ك سير و عسل و فلان جواب نداد،محبورم انتي بيوتيك بدم بهش،يهو مشكل جدي تري نشه

اصلا طب مدرن اومد كه يه جاهايي ك قديما مثلا چرك كنترل نميشد مريض ميمرد مريضو ازمرگ نجات بده

اينكه حالا خيلي ازپزشكا تا طرف عطسه ميكنه چرك خشك كن ميدن خب غلطه خيليم غلطه

ولي نميشه كلا همه پزشكي رو نفي كرد

نميشه هم همه طب سنتي رو نفي كرد

حرفم اينه

دوستان من سینه چاک تبریزیان نیستم فقط دوست دارم مردم کشورم هرمریضی ای ک دارن درمان قطعی بشن نه اینکه مواد شیمایی یه جاشونو خوب کنه و کلیه شونو از کار بندازه .هرکسی مختاره واسه خودش و مریضیش تصمیم بگیره 

و من از ته دلم آرزو میکنم تو کشورم هیچکس مریض نباشه ک بخواد با طب شیمیایی و طب سنتی و اسلامی درمان بشه

و ان شاءالله کسی تهمت نزنه ب کسی و قضاوت نکنه کسی رو حتی با یه خبر ایرنا