2777
2789
عنوان

کسایی که مریض طب اسلامی آقای تبریزیان بودین دیدین چی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10525 بازدید | 199 پست
داروی ضد سرطان؟؟ چرا ثبت اختراع نمی فرمایند حضرات آقا

نمیزارن متاسفانه جلوشو گرفتنتا میان جا بیوفتن بین‌مردم یک شایعه ودروغی درست میکنن نمیزارن

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...

من منکر اثرات داروهای گیاهی نیستم سالهاست ما هم خار شتر و پونه و آویشن و ... استفاده می کنیم ولی شیادی و ادعاهای بعضیها قابل تحمل نیست

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان طب سنتی فقط طب مکمل هست و طب اسلامی معلوم نیست تازگیها از کجا سر برآورده!!
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
شما چه اصراری داری به ایشون توهین کنی؟من گزارش زدم براتون بخاطر توهین به روحانیت چرا اصلا اصرار میکن ...

چه کسی توهین کرد؟ چه کسی تحمل یه انتقاد از یه شخص دیگه رو نداشت  

گزارش بزن

من منکر اثرات داروهای گیاهی نیستم سالهاست ما هم خار شتر و پونه و آویشن و ... استفاده می کنیم ولی شیا ...

من با چشمای خودم دیدم ی اقایی که سرطان داشت خوب شده بود من رفته بودم اونجا اونم اومده بود برای تشکر

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍
‍ #توسل_به_دروغ 📣📣 اطلاعیه : بیانیه شماره یک دفتر آیت الله تبریزیان در پی انتشار چندین تصو ...

اولا چرا تصاویر واقعی چند روز دیگه منتشر بشه؟چرا بلافاصله منتشر نمیکنن؟

دوما خودش داره تایید میکنه که سوله مال ایشونه ولی مربوط به دور ریزهاشون هست.بالاخره هرجا مربوط به سلامت مردم میشه میبایست تمیز باشه،حتی توالتش.چه بیمارستان،چه عطاری،چه داروخانه.

من نه ایشونو میشناسم،نه مدعی هستم و نه مدافع.فقط میگم،انقدر خودتونو بازیچه دست منافع دیگران نکنید،حقوقتون رو بشناسید.از حقوق واقعی شهروندی دفاع کنید،نه اسم فلان پزشک و بهمان طبیب.حق شماست نوع درمانتون رو خودتون انتخاب کنید و حقتونه بهداشت درمانتون رعایت بشه،والسلام.

داروی ضد سرطان؟؟ چرا ثبت اختراع نمی فرمایند حضرات آقا

لحن صحبت شما ..... انگار به عمد تاپیک زدین 

این شایعه رو نمیدونم درست و غلطش رو ولی 100 درصد طب سنتی و اسلامی عالیه طب مدرن چه بخواین چه نخواین داره کم میاره

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم
نمیزارن متاسفانه جلوشو گرفتنتا میان جا بیوفتن بین‌مردم یک شایعه ودروغی درست میکنن نمیزارن

و البته یک مشت انسان کوته فکر هم به این شایعه ها دامن میزنن و نمیذارن مردم حتی مداوا بشن و مطمئنن مدیونن اگر حتی یک قدم برای جلوگیری از درمان یک بیمار بردارن 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
شما چه اصراری داری به ایشون توهین کنی؟من گزارش زدم براتون بخاطر توهین به روحانیت چرا اصلا اصرار میکن ...

ما با روحانیت کار نداریم خانم جان واسه خودتون. ما از کلاهبرداری و زندگی با جون مردم ساده حرف می زنیم

من منکر اثرات داروهای گیاهی نیستم سالهاست ما هم خار شتر و پونه و آویشن و ... استفاده می کنیم ولی شیا ...

کی شیادی رده کسی رو بهزور نبردن پیششون هرکی دوست داره میتونه طب  سنتی رو قبول کنه کسی هم‌که دوست نداره باهمون داروهای شیمایی 

روحانی هم یک انسان هست و بشر ممکن الخطا ،استغفرالله خدا که نیست انتقاد نشه کرد ازشون!!

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ما با روحانیت کار نداریم خانم جان واسه خودتون. ما از کلاهبرداری و زندگی با جون مردم ساده حرف می زنیم

همه مردم ساده هستن فقط شما چند نفر توشون فهمیده هستین واقعا برات متاسفم لیاقت شما همون داروهای شیمیایی هست پول ریختن توی جیب داروسارای شیمیایی

اینجا حداقل ۹۰ درصد موافق طب سنتی ایرانی هستن و فقط درصد کمی مخالفن که اونم یه روزی محتاجش میشن و میفهمن 

الان هزینه های هنگفت درمان وضعیت غیر استاندارد بیمارستان های  ما همه و همه باعث شدن مردم خیلی راحت لمیرن از دست برن و خیلی راحت بگن یکی کمتر اگر کسی هم میدا میشه که میخواد کمک کنه اینجوری ریششو میزنن ای داد بیداد

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

داروگیاهی هزار بارم که کثیف باشه جون کسی رو به خطر نمیندازه ولی شیمیایی چی میتونه خیلی راحت بکشه 

فقط حیدر امیرالمومنین است 😍😍

خیلی از دکترا که مطبشون می رفتم و متوجه عدم تخصصشون می شدم بودند کسانی که از ایشون نتیجه گرفته بودن. منظورم اینه که میشه یکی درمان بشه ولی این امکان هم هست یکی دچار عفونت داخلی بشه در اثر عدم رعایت بهداشت