2777
2789
عنوان

کسایی که مریض طب اسلامی آقای تبریزیان بودین دیدین چی شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10525 بازدید | 199 پست

راستو دروغشو نمیدونم ولی یکی از فامیلای نزدیک مام رفته بود پیشش یه دارو واسه پوستش گرفته بود میگفت بدی خیلی بدی داشته و پوستش بدترشده دیگه استفاده نکرد130 تومن هم پول داده بود براش میگن محوز نداشته من موندم اینهمه سال توقم غعالیت کرده بعد اومده مشهد چرا همون موقع ها جلوشو نگرفتن؟؟؟!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاملین این شایعه دستگیر شدن و اعتراف کردن بخاطر پیدا شدن داروهای ضد سرطان آقای تبریزیان بوده دیدن داره بازارشون کساد میشه و نمیتونن از بیماری مردم دیگه سود کنن 

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
اون انبارمواد دورریز بوده نه انبار اصلی, چون انباراصلی تمیزبوده ازش عکسی منتشرنکردن

حتا اگه انبار دور ریزشم باشه افتضاح بزرگیه. 

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
عاملین این شایعه دستگیر شدن و اعتراف کردن بخاطر پیدا شدن داروهای ضد سرطان آقای تبریزیان بوده دیدن دا ...

داروی ضد سرطان؟؟ چرا ثبت اختراع نمی فرمایند حضرات آقا

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.

من ک دیدم خیلیا با داروگیاهی جواب گرفتن خودمم مشکلاتی داشتم که با مطالعه کتابهای طب سنتی تا حدودی برطرف شد و تعریف تبریزیان هم خیلی شنیدم اخبارا هم دیگه دروغ شدن تشخیص راست و دروغش معلوم نیست من اهمیت نمیدم 

الهی...گاهی...نگاهی...

طبق بیانیه خودشون هم سوله مال خودشونه دیگه. فقط میفرمان دور ریزها اینجا بوده. این سوله اصلی نبوده و از این قبیل توجیه ها.

اون قسمت مقایسه با بیمارستان هم جالب بود. علی القاعده باید با بهداشت کارخونه داروسازی مقایسه کنن نه بیمارستان

داروهای گیاهی باید در زمانی طولانی مصرف بشه تا نتیجه بده برعکس شیمیایی ها که فقط جلوی پیشرفت بیماری رو میگیرن طب سنتی کلا درمان میکنه فقط باید صبر داشته باشید

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
داروی ضد سرطان؟؟ چرا ثبت اختراع نمی فرمایند حضرات آقا

شما چه اصراری داری به ایشون توهین کنی؟من گزارش زدم براتون بخاطر توهین به روحانیت چرا اصلا اصرار میکنی ایشون کلاه برداره؟چرا سعی نمیکنید کمی واقع بین باشید و داروهاش رو با داروهای شیمیایی مقایسه کنید؟تا متوجه بشید که اشتباه میکنید فقط چون ایشون یک روحانی هست لابد اینجوری میگی

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔