دیروز 3 تا سوله و انبار بسته بندی داروهای طب اسلامی ای آقا رو معاونت ذدرمان مشهد پلمپ کرده تو جاده کلات و خیابان عبادی مشهد. عکسهای کارگاهشو ببینین تا بفهمین چی به عنوان دارو میداده. همه جا کپک و گند از در و دیوار می باره شبیه خونه های مخوف معتاداست.
خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
دوست عزیز اگه حقیقت داشت این همه داروهاش مردمو شفا نمیداد من خودم.کم خونی شدید داشتم ک باهیچ قرصی درمان نمیشد ولی فقط چندبسته قرص خون آقای تبریزیان رو استفاده کردم و خوب شدم
کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همه مردم ساده هستن فقط شما چند نفر توشون فهمیده هستین واقعا برات متاسفم لیاقت شما همون داروهای شیمیا ...
چقدر عوامانه حرف می زنین. مگه شکر شیمیاییه که اینهمه ضرر داره برات؟ هر چیز گیاهی دارو نیست. ما مخالف داروی گیاهی نیستیم برای چندمین بار. مخالف شیادی هستم. خواستار رعایت حقوق شهروندی هستیم
خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
فقط می دونم دارو های کبد چربش برای من خوب بود از گرید 2 رسیدم به 1 والله اعلم
انصافا قوطی داروهاش هم پره من می گفتم اخونده نخواسته کم فروشی بشه
راستی سویق ستجد و بقیه داروهاش هم ظاهر خیلی تمیز بودن توشون چیزی نبود اصلا باز الله اعلم
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
عزیزم کسی ام نگفته اختراع حاجیه من منظورم این بود ک جای کثیف اگه درست میشد مردمو درمان نمیکرد بعد خودشم تاحالا ادعا نکرده ک اختراعات خودشه همیشه هم گفته مثلا طبق فرموده ی امام کاظم ای دارو تجویز میشه و تمام داروهاشو طبق دستور ائمه درست میکنه
کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش