2777
2789

من پوول دادم پک الماس ماز گرفتم ولی انگار واسه پشت کنکوری ها طراحی شده

یعنی چی که روزی سه تا شش ساعت کلاس داره:(

حالا من موندم با وجود مدرسه چطور کلاس ببینم

خیلی سخته کلاس های مفیدشون رو بی خیال شم

خیلیا هم میگن روش های تستی مهمه و خوندن درسنامه واسه تست زنی کافی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پشیمونم

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

از چی

رفتن به مدرسه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

یعنی خودت تست زدی و درسنامه خوندی و صرفا کلاس نرفتی؟

نه من مدرسه رفتم وقتمو سر کلاس هدر دادم

نمونه دولتیه و تابستونم رفتیم نتونستم پایه جمع کنمولی دبیرا بدن....

خب من دوستم نمونه بود، دوازدهم رو اصلا نرفت، گفت هی زنگ زدن تهدید کردن گفتن اخراج میکنیم فلان میکنیم اینم هی نرفته آخرشم هیچ کاری نکردم

ی هفته نرو بنظرم ببین اخلاق اینا چجوریه

فکر نکنم مستمر هم تاثیر داشته باشه نهایی مهمه، حالا دقیق نمیدونم

دختری از دیار کورد♥️