الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دانشگاه معرفی کرده 😳این عجیبترین چیزیه که شنیدم چه دانسگاهیه که برای خودش وکیل مهاجرتی معرفی م ...
بله پیگیری کردیم چون کتابا و محصولات هر دانشگاه رو شرکتای خاص تو کشورا پخش میکنن گفتن با این .....شرکتا تو ایران همکاری داریم از طریق اونا میتونین کارای ثبت نامم انجام بدین
دنبال زیر بغل مار میگردین😐اصلا دروغ گفتم سیکلم ندارم
خوب پزشکی اینه دیگه ....هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
میدونم عزیزم،چون از نزدیک سختیاشو دیدم، ولی خیلیا نمیدونن، و وقتی میگم من آدمِ پزشکی نیستم و ازدواج بهترو ترجیح میدم ازم خرده میگیرن و کلی انگ میزنن!!بهتره قضاوت نکنیم 😆😆
میدونم عزیزم،چون از نزدیک سختیاشو دیدم، ولی خیلیا نمیدونن، و وقتی میگم من آدمِ پزشکی نیستم و ازدواج ...
الان دقیقا داری منو میگیا
واقعا که
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
بله پیگیری کردیم چون کتابا و محصولات هر دانشگاه رو شرکتای خاص تو کشورا پخش میکنن گفتن با ...
من گفتم دروغ میگید. ؟؟؟گفتم خیلی وقتا هموطنانمون گیر ادمای کلاهبردار میفتن تحقیق کن این دانشگاه تو لیست دانشگاههای مورد. تایید وزارت خونه هست یا نه چون چیزایی که بهت گفتن همگی اشتباهه
جالبه من گفتم اونایی که ازدواج هدفشونه رو درک نمیکنم این خانوم جودی به خودش گرفته بعدم من بهش توضیح دادم منظورم اوناییکه اولویت زندگیشون فقط ازدواجه
بعد میگه من انگ زدم و قضاوت کردم
خدایا
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...