2777
2789
عنوان

چه جوری به ریزه خواریم غلبه گنم:-/

786 بازدید | 15 پست

میل شدیدی به ریزه خواری دارم،  قصد کاهش وزن دارم مثلا تا نصف روز خوب پیش میره گنترل غذام بعد یهو حریص میشم شروع میکنم وعده های کوچیک کوچیک خوردن،  کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم اینطوری بودم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

عزیزم حالا ک رژیم گرفتی اتفاقا ریزه خواری خوبه حجم غذا تونو خیلی کن و تعدادشو بیشتر کنید 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

وووی میشه به منم بگید من وزنم خوبه فقط معدم ریفلاکس داره دلم میخواد بخورم ریز ریز غذا هم زیاد اصلا نمیخورم فقط کوچولو کوچولو مثلا کیک و این چیزا بعد معدم درد میگیره ترشش میکنم به منم کمک کنین☹😊

آب بخور دکتر تغذیه میگفت وقتایی که غذا خوردین ولی بعدش باز حس گرسنگی میاد سراغتون در اصل تشنه هستید ولی سیگنالای مغذی گرسنگی و تشنگی رو نمیتونن از هم تفکیک کنن

ننه از گیس سفیدم خجالت نکشیدین؟!  جدا خودداری میکنم چشم