2777
2789

سلام خانمها.لطفا اگه دارو یادکتری میشناسین معرفی کنین.میخوام5کیلواضافه کنم.نمیشه😭

لطفا راهنماییم کنین.ممنون.

یاد خدا آرام بخش زندگیمه❤عاشقتم خداجون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون منم چیزی نمیخورم وزن اضافه میکنم  

خوش به حالتون من اشتها ندارم.خیلی دوست دارم اضافه کنم.

بهترین دکترا رفتم اضافه میکنم باز کم میشم

خوش به حالتون من اشتها ندارم.خیلی دوست دارم اضافه کنم. بهترین دکترا رفتم اضافه میکنم باز کم میشم

چی بگم من الان دوست دارم ۸ کیلو کم کنم زود وزن کم میکنم یه شب میخورم ۱۰ کیلو چاق 

عزیزم اگه خواستی بیا کانال من دارم در مورد راه های چاقی با طب سنتی مطلب میذارم. خواهر خودم با این روش چاق شده با وجود اینکه گیاه خواره و ورزش میکنه. کانالم رو تازه زدم خوسحال میشم عضو بشی و نظرتو بگی 💐

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
عزیزم اگه خواستی بیا کانال من دارم در مورد راه های چاقی با طب سنتی مطلب میذارم. خواهر خودم با این رو ...

سلام.عزیزم میشه لینکشو بدین.ممنون میشم