2777
2789
عنوان

چرا مرغهای من اینطوری میشن؟کدبانو ها تشریف بیان راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 4493 بازدید | 56 پست

عزیز..دو تا روش بهت میگم انجام بده هر کدوم خواستی. 1  .  با مرغهات زردچوبه فلفل ابلیمو بزن یه ساعتی بمونه   بعد بایه پیاز بزار جوش بزنه ابشو بریز ... و بعد سس و مجددا اب کم اضافه کن برای پخن ...،2  .دوباره با همون زردچوبه فلفل سیاه ابلیمو  مرع تو مرینت کن   یه ساعت  بمونه .بعد سرخ کوچولو  کن قشنگ میبیمی  خون ابه از داخل گوشت در میاد..روغن شو بریز دور .و بعد سس اماده و اب بریز  بزار بپزه

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی مرغ سرخ میکنم ازش خون میاد که کامل با دو تا قاشق فشار میدم و خون رو میگیرم ولی تا قبل از پخت من با اینکه خیلی تمیز هم میشورم خونی نمیبینم سرخ میشه خونش میزنه بیرون

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

خب بزنه وقتی قشنگ پخت دیگه خونی نمیمونه اما طعمش باید فلفل نمک وزرد چوبه رو قاطی کن قشنگ مرغ طعم دار کن وقتی داره جوش تو ابش یه کم اب نارنج بریز هم خوش طعم میشه هم موقع سرخ کردن خیلی خوشرنگ میشه

تنها راهش همینه که خون رو با قاشق برداری 

البته بعضی مواقع این طور میشه که نمیدونم علتش چیه همیشه از مرغ ها خون نمیزنه بیرون که

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

اولا مرغ رو خوب بشور..از فریزر در میاری بزار یکم یخش باز بشه بعد تو اب و دوتا پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل بزار بپزه...بعدش پیازو و هویج رنده شده رو  تو یه مایتابه تفت بده..و بهش زردچوبه و زعفران اضافه کن......مرغو بهش اضافه کن سراخر هم ۳ تا گوجه رنده شده و زیرشو کم کن تا قشنگ مایع سس تو خورد مرغ بره..محشر میشه....کلا من مرغ اینطوری درست می کنم همه عاشقشن

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
  منظورتون؟

مرغارو بنداز توی قابلمه و اب بریز روشون بزار روی گاز و تا وقتی کف کرد بزار بمونه.وقتی کف کرد یعنی هورمونش خارج شده

بعد آبو کامل بریز و تیکه های مرغ رو هم بشور وحتی قابلمه رو هم بشور و با یه مقدار کم آب(کم باشه بخاطر اینکه سس مرغ خیلی شل و آبکی نشه)  ،دوباره مرغارو بزار رو گاز به پیاز نصف کن بنداز توش

سس رو هم درست کردی بریز روش.اگه دیدی خیلی غلیظ بود بازم ابجوش بریز